Sport

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea. ”Naționala poate să joace în Ghencea, FCSB nu. E urât”

Fostul tenisman Ilie Năstase a prefațat derby-ul FCSB – Dinamo și are un mesaj pentru administratorii stadionului din Complexul Sportiv Ghencea.
10.09.2021 | 14:56
Ilie Nastase o vrea pe FCSB in Ghencea Nationala poate sa joace in Ghencea FCSB nu E urat
ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a prefațat într-un mod inedit derby-ul României dintre FCSB și Dinamo și a făcut lobby pentru vicecampioana țării să fie primită pe noua arenă din Ghencea.

Năstase a reiterat faptul că stadionul a fost construit din bani publici și că orice echipă ar trebui să aibă dreptul de a evolua pe bijuteria din Complexul Sportiv al Armatei.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase: ”Nu e stadionul plătit de Armată”

Finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, a anunțat încă din luna iulie că a făcut o cerere pentru ca formația sa să fie primită pe noul stadion. Ba chiar a amenințat că se va adresa instanțelor dacă roș-albaștrii nu vor fi lăsați să joace în Ghencea.

După aproximativ o lună, comandantul CSA Steaua, Ștefan Răzvan Bichir, a confirmat că a primit o cerere din partea FCSB pentru a juca în Ghencea și a oferit un răspuns oficial pentru gruparea patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Însă, în răspunsul oficialului CSA nu se regăsește un acord concret în acest sens. Mai mult, Bichir a insistat pe ideea că echipele de fotbal și de rugby ale CSA Steaua au prioritate.

Ilie Năstase a decis să se implice și el în ”războiul” dintre FCSB și CSA Steaua și vrea cu orice preț să vadă trupa lui Gigi Becali evoluând pe noul stadion.

ADVERTISEMENT

”Sunt banii noștri, ai cetățenilor. Nu e stadionul plătit de Armată. La Arcul de Triumf se dă voie. Naționala poate să joace în Ghencea, FCSB nu.

E urât, nu știu cine decide treaba asta, dar dacă plătește FCSB banii? Nu știu dacă echipa națională plătește”, a declarat vineri, Ilie Năstase, prezent la un eveniment organizat de bunul său prieten Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

Cu ce mașini a comparat Ilie Năstase echipele FCSB și Dinamo

În cadrul evenimentului Țiriac Collection, Ilie Năstase a vorbit și despre derby-ul României, FCSB – Dinamo, programat duminică, de la ora 21:00.

Primul lider mondial din istoria circuitului profesionist masculin de tenis a făcut o inedită comparație între cele două echipe și două branduri celebre de autovehicule de lux.

”FCSB ar fi o mașină albastră și Dinamo ar fi o mașină roșie. Un Ferrari roșu și un Rolls Royce albastru. N-au fost niciodată meciuri atât de bune, au fost mai importante pentru suporteri decât pentru echipele respective.

Sunt meciuri disputate, nu mai contează locul echipelor în clasament. E un meci de orgoliu și asta mereu o să rămână”, a mai spus Năstase.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT