Sporturi

Ilie Năstase, prima reacție după condamnarea primită: „Mi-a dat cât am cerut”

27.02.2019 | 14:27
Ilie Nastase prima reactie dupa condamnarea primita Mia dat cat am cerut
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a oferit prima reacție după ce a primit o condamnare cu suspendare în dosarul în care a fost oprit de două ori într-o zi de către Poliția Rutieră. Fostul număr 1 mondial se arată mulțumit de condamnarea primită și își recunoaște vina pentru gestul pe care l-a făcut.

„Nasty” a spus și că i-a fost luat carnetul pentru doi ani de zile: „Mi-a dat cât am cerut. Ce să comentez? Am recunoscut că am băut, nu e nimic de comentat. Nu e bine? Se pare că nu e bine în România să-ți recunoști fapta. Am primit și interdicție de a conduce, în următorii doi ani”, a precizat Năstase, pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a oferit prima reacție după condamnare

Pe 25 mai anul trecut, Ilie Năstase a fost oprit în trafic de două ori într-o zi. Mai întâi a fost prins băut la volan și după ce a refuzat să i se preleve probele biologice, a fost bruscat din mașină de către polițiști. Apoi, „Nasty” a mers la Spitalul Floreasca, pentru a i se elibera un certificat medico-legal. La plecarea de la spital, Ilie Năstase a trecut cu scuterul pe contrasens și peste linia de dublă continuă. După acest gest, a fost din nou oprit de Poliția Rutieră și acuzat că a circulat fără permis.

Chiar dacă a avut pe loc o reacție destul de vehementă la adresa poliției, Năstase și-a recunoscut vina și a cerut să primească drept pedeaspă muncă în folosul comunității.

ADVERTISEMENT