Sport

Ilie Năstase, reacție acidă la adresa lui Florin Talpan: „Am ajuns ca un colonel să dirijeze ministrul Apărării și pe toată lumea!”

Ilie Năstase este dezamăgit de conflictul dintre CSA Steaua și FCSB și consideră că pe stadionul Ghencea ar trebui să joace orice echipă care plătește.
20.08.2021 | 11:33
Ilie Nastase reactie acida la adresa lui Florin Talpan Am ajuns ca un colonel sa dirijeze ministrul Apararii si pe toata lumea
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este un fan al celor de la Steaua însă nu se dezice de FCSB și consideră că cele două entități ar trebui să ajungă la un consens și să îngroape securea războiului.

Fostul mare tenismen a intervenit telefonic la „Ora exactă în sport” și a analizat ce se întâmplă în ultimul timp în fotbalul românesc. A comentat numirea lui Edi Iordănescu la FCSB și l-a ironizat pe selecționerul Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, atac la Florin Talpan: „Se putea înțelege cu Becali”

Ilie Năstase e de părere că cei de la CSA Steaua și în speță Florin Talpan, ar fi trebuit să ajungă la o soluție de mijloc, însă acest lucru nu s-a dorit: „Nu văd cum o să se rezolve. Am ajuns ca un colonel să dirijeze ministrul Apărării și pe toată lumea. Se putea înțelege cu Becali. A băgat bani si trebuie să fie respectat. Dacă nu era el….”.

FANATIK l-a surprins pe Ilie Năstase la inaugurarea stadionului Ghencea, însă generalul consideră că acolo ar trebui să joace orice echipă care își dorește și va plăti pentru asta: „O să merg mai puțin pe Național Arena. Am fost pe Ghencea. Acolo trebuie să joace cine plătește. E un stadion făcut pentru toată lumea. Să joace și Rapid și cine vrea. E făcut pentru fotbal la fel ca celelalte stadioane. La noi dacă nu e conflinct nu se trăiește bine”.

ADVERTISEMENT

În continuare, „Nasty” l-a ironizat și pe selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi: „Nu știu cine e antrenor la echipa națională. Trebuie să îmbunătățească jocul”.

Ilie Năstase vede doi antrenori la FCSB: „Participă și Anghel Iordănescu”

Ilie Năstase consideră că mutarea lui Gigi Becali a fost una excelentă, iar FCSB are parte de fapt de doi antrenori de valoare: Edi și Anghel Iordănescu: „E un lucru bun. Participă si Anghel Iordănescu, discută cu tatăl lui și e bine să ai doi antrenori de valoare. Proprietarul trebuie să își ia un manager-doi și ei răspund”.

ADVERTISEMENT

Acesta e de părere că un patron care își dorește performanță trebuie să angajeze unul sau doi manageri buni care să se ocupe de toate problemele de la echipă, iar Becali nu ar trebui să intervină în viața echipei chiar dacă bagă bani: „Nu trebuie amestecată una cu alta, chiar dacă bagă bani. El știe. Eu nu îmi dau seama. Poate e ultima oară și nu mai face aceleași greșeli. Eu zic că e bine dacă mai face așa”.

În privința lui Edi, Năstase îl laudă și îl sfătuiește să pună „biciul” pe jucători și să creeze o stare de disciplină de fier la echipă: „E un antrenor foarte bun și va trebui să dea jos militaria din pod”. 

ADVERTISEMENT

Cum comentează Năstase dezastrul echipelor românești din cupele europene: „Suntem puțin în urmă”

Ilie Năstase e dezamăgit de parcursul echipelor românești în cupele europene și speră ca CFR Cluj să continue aventura europeană în UEFA Conference League: „Nu este un an bun pentru echipele românești de club. Sper să mergem mai departe în tururile viitoare”.

Omul de afaceri e convins că lipsa investițiilor în sport crează multe alte probleme și șubrezește sănătatea la nivel național: „Suntem puțin în urmă față de țările civilizate. Bagă bani mulți în sport ca să bage foarte puțin în sănătate. Banii băgați în sport înseamnă sănătate”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,65 este cota pentru „total goluri FCSB: sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT