ADVERTISEMENT
Life

Ilie Năstase, reacție fulminantă în scandalul cu soția sa. Ce se întâmplă între cei doi

Autor: Alexa Serdan | 16.01.2021 | 13:53
Ilie Năstase, reacție fulminantă în scandalul cu soția sa. Ce se întâmplă între cei doi
Ilie Năstase, reacție fulminantă în scandalul cu soția sa. Ce se întâmplă între cei doi. Sursa foto: Facebook.com

Ilie Năstase a reacționat în cazul scandalului avut cu soția sa, Ioana Simion, în urmă cu circa o săptămână. Omul de afaceri a dezvăluit ce se întâmplă între ei în momentul de față și dacă ajung la divorț în cele din urmă. 

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător de tenis a părăsit Capitala pentru a fi aproape de mai tânăra sa soție, sportivul fiind surprins alături de brunetă în câteva fotografii de-ale paparazzilor. Cuplul s-a mai liniștit, iar lucrurile au intrat oarecum pe făgașul normal.

Numărul 1 mondial în tenis a pus incidentul cu Ioana Simion pe seama neînțelegerilor din orice cuplu. Ilie Năstase este convins că totul se va rezolva între ei, motiv pentru care urmează să decidă ce vor să facă în continuare în legătură cu viața de cuplu.

Ilie Năstase, o nouă declarație despre incidentul cu Ioana Simion de săptămâna trecută

„Pozele le-ați văzut, alea sunt, sunt eu cu soția mea. Suntem împreună acum, vom decide ce vom face în continuare.

ADVERTISEMENT

Sunt discuții contradictorii în orice familie, dar numai noi putem să rezolvăm povestea asta”, a spus Ilie Năstase pentru antena3.ro.

Afaceristul a vorbit și despre noaptea în care s-a produs accesul violent din familia sa, scoțând la iveală mai multe lucruri. Fostul sportiv de performanță spune că multe dintre lucrurile scrise nu sunt adevărate, exagerările fiind ieșite din comun.

În plus, Ilie Năstase a subliniat faptul că oamenii legii chemați de Ioana Simion prin apel la 112 nu au intrat în casa sa. Cel mai probabil polițiștii au luat această decizie din cauza pandemiei de coronavirus, discuția fiind purtată mai degrabă la ușă.

ADVERTISEMENT

„Ne întâlnim, suntem oameni normali, ne ducem la masă, nu e nimic rău în treaba asta. Suntem de trei ani împreună, ne-am certat asta e, se ceartă multe lume, nu suntem singuri.

Și tot ce a apărut, în proporție de 90% nu este adevărat. Cu poliția care a intrat la mine în casă, poliția nu a intrat în primul rând la mine în casă”, a mai adăugat fostul jucător de tenis, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion au fost la un pas de divorț în urmă cu mai bine de jumătate de an, însă în cele din urmă au revenit la sentimente mai bune și chiar s-au căsătorit religios. Ceremonia a avut loc în vara lui 2020, luându-i pe toți prin surprindere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT