Sporturi

Ilie Năstase, relaţie specială cu Simona Halep! A fost şi critic, dar a şi sprijinit-o

Ilie Năstase a fost recunoscut mereu ca tipul de om care spune lucrurilor pe nume, fără menajamente. Tocmai din acest motiv, fostul lider ATP a fost uneori acuzat că a fost prea dur în...
19.07.2016 | 12:05
Ilie Nastase relatie speciala cu Simona Halep A fost si critic dar a si sprijinito

Ilie Năstase a fost recunoscut mereu ca tipul de om care spune lucrurilor pe nume, fără menajamente. Tocmai din acest motiv, fostul lider ATP a fost uneori acuzat că a fost prea dur în declaraţiile legate de Simona Halep. Pe de altă parte, Nasty a sprijinit-o pe Halep în multe rînduri, ba chiar i-a luat apărarea în faţa criticilor.

Decizia Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice a fost aspru criticată de opinia publică din România. Dar Ilie Năstase spune că decizia pe care a luat-o Simona ar trebui înţeleasă şi respectată.

“Dacă ea a spus că se teme de Zika şi de asta nu merge la Rio, înseamnă că ăsta e adevărul şi trebuie să-i respectăm decizia. Înseamnă că îşi doreşte să aibă o familie şi se gîndeşte în primul rînd la asta. Nu trebuie să comenteze nimeni decizia ei. Oricum, unele sporturi nu au ce căuta la Jocurile Olimpice, cum ar fi fotbalul şi tenisul”, a declarat Ilie Năstase.

Au fost, însă, şi cazuri cînd Simona Halep a fost criticată de Ilie Năstase. În luna aprilie a anului trecut, cînd Simona Halep a refuzat să joace pentru echipa de FedCup a României contra Canadei, Nasty a fost vehement. Mai ales că Simona a preferat să joace la turneul de la Stuttgart în loc să meargă în Canada.

Dacă e obosită şi vrea să joace, ar fi trebuit să joace la FedCup, aşa ar fi mai înţelept, eu aşa aş face. La Stuttgart se duce să joace, nu se duce să stea. Cel mai înţelept pentru ea, dacă e obosită, ar fi să stea o săptămînă pe bară, eu aşa aş face. Deci, dacă nu mă duc în Canada, nu mă duc nici la Stuttgart”, a explicat Ilie Năstase.