Sport

Ilie Năstase, ruptură cu Ion Țiriac! „Nasty” a fost dat afară din apartamentul fostului său partener de dublu

Prietenia dintre Ilie Năstase și Ion Țiriac este greu încercată după ce „Nasty” a fost evacuat din complexul de lux deținut de miliardar: „Stejarii Country Club”.
04.08.2022 | 21:45
Ilie Nastase ruptura cu Ion Tiriac Nasty a fost dat afara din apartamentul fostului sau partener de dublu
Ilie Năstase a fost dat afară din complexul „Stejarii Country Club” după 2 ani. Sursă foto: Mediafax/ Alex Dobre
ADVERTISEMENT

Relația dintre Ilie Năstase și Ion Țiriac e departe de cum era în trecut, iar cei doi se află în mijlocul unui scandal.

Ilie Năstase a fost evacuat din apartamentul de lux al lui Ion Țiriac

Ilie Năstase nu mai locuiește în complexul „Stejarii Country Club”, unde și Simona Halep are un apartament de lux din partea lui Ion Țiriac. „Nasty” a locuit acolo doi ani de zile.

ADVERTISEMENT

Conform Pro Sport, reprezentații complexului au refuzat să îi mai prelungească contractul pe o sumă simbolică lui Ilie Năstase, iar acesta s-a mutat într-un bloc aflat la un kilometru distanță, în aproapierea Grădinii Zoologice.

„Nasty” ar fi acumulat restanțe uriașe, însă fostul număr unu mondial neagă acest conflict: „A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”. Se pare că Ilie Năstase s-ar fi mutat în același bloc în care actuala sa soție are un apartament.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase, motivul rupturii dintre Ilie Năstase și Ion Țiriac

Conform sursei citate, motivul răcirii relației dintre cei doi este Ioana Năstase, cea de-a cincea soție, care are o influență negativă asupra fostului tenisman.

Ion Țiriac nu a putut trece cu vederea derapajele publice și scandalurile dintre Ilie și Ioana Năstase, iar această căsnicie l-ar fi ruinat.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a cunoscut-o pe Ioana într-un restaurant și s-au căsătorit civil în 2019. De atunci, a început un val de probleme pentru „Nasty”. Scandaluri încheiate la Poliție după diverse certuri și probleme de natură financiară.

Ioana a vrut să divorțeze prima oară în iarna lui 2021, când a sunat la 112 și a cerut intervenția Poliției. Aceasta a renunțat la plângerea pentru violență domestică pentru ca Ilie Năstase să nu ajungă după gratii.

ADVERTISEMENT

Ce avere are Ilie Năstase

Conform declarației de avere, Ilie Năstase are ceasuri în valoare de 150.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro și tablouri în valoare de alți 50.000 de euro conform Antena 3.

Ilie Năstase mai are trei mașini și un scuter, dar și sume importante de bani. 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi și alți 187.000 de dolari.

ADVERTISEMENT