Sport

Ilie Năstase sare la gâtul primarului Nicuşor Dan şi ameninţă că îşi mută muzeul la Budapesta: “Nu îi e ruşine?! Ce e răutatea asta?”. Exclusiv

Ilie Năstase a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că vrea să facă un muzeu în Parcul Herăstru, însă primarul Nicușor Dan îi pune bețe în roate.
22.06.2022 | 11:59
Ilie Nastase sare la gatul primarului Nicusor Dan si ameninta ca isi muta muzeul la Budapesta Nu ii e rusine Ce e rautatea asta Exclusiv
Ilie Năstase este ignorat de circa trei luni de zile de Primarul General Nicușor Dan. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK filmul autobiografic „Nasty” regizat de Tudor Giurgiu va fi lansat vara viitoare la TIFF. Iar fostul mare tenismen vrea să facă și un muzeu în București.

Ilie Năstase vrea să își facă un muzeu în Parcul Herăstrău, însă Nicușor Dan îl ignoră: „Nici măcar nu mi-a returnat proiectul”

Ilie Năstase a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că vrea să își deschidă un muzeu în Parcul Herăstrău și a fost în audiență la primarul Nicușor Dan: „O să fac și muzeul, dar domnul ăsta care e la Primărie nu prea m-a băgat în seamă. Acum trei luni am dus proiectul și nici măcar nu mi-a returnat proiectul să îmi spună dacă se poate sau nu.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că el nici măcar nu e din București, e din Făgăraș! Ce are omul ăsta din Făgăraș cu Bucureștiul? Asta chiar nu înțeleg! Urât! Urât!”.

Fostul număr unu mondial ar vrea să facă și o statuie în parc și îl amenință pe primar că va protesta la statuia generalului francez Charles De Gaulle: „I-am cerut acolo în parcul Herăstrău, unde trec toți copiii și sunt și niște statui. Avem cea mai mare statuie a unui general care nici măcar nu e român!”.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase: „Să se trezească și el puțin! Mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie!”

Ilie Năstase e gata să protesteze în fața statui de la intrarea în Parcul Herăstrău: „Alo! Să se trezească și el puțin! Că mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie și o să îi întreb pe cetățenii care trec pe cine preferă: Un general român sau unul francez?!”.

„Nasty” s-a oferit să plătească absolut toate costurile, inclusiv chiria pentru spațiul destinat muzeului: „E o rușine domne! Avem noi vreo statuie la Paris a lui Brâncuși sau vreun om de-al nostru! Mi-e rușine domne! Eu plătesc tot! Și statuie și muzeu, chiria pe spațiu. Aduc trofeele mele, totul. Ce vrea mai mult, fratele meu?! Nu îi e rușine așa un pic?”.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase așteaptă de 3 luni un răspuns din partea primarului Nicușor Dan: „Mi-a spus doar că nu crede”

Se pare că Primăria Capitalei nu este de acord să îi ofere spațiul lui Ilie Năstase, iar Nicușor Dan a dat vina pe un alt oficial al administrației: „De trei luni nu mi-a dat niciun răspuns. Am fost la el în audiență. Mi-a spus doar că nu crede pentru că arhitectul șef nu prea dă voie acolo că e iarbă. Păi acolo sunt chioșcuri! Se vinde alcool, bere, ce vreți dumneavoastră! Dar un muzeu nu e frumos în Parcul Herăstrău!”.

Ba, mai mult, Ilie Năstase e atât de supărat încât e dispus să își facă muzeul în Ungaria sau Bulgaria: „E urât! Voiam să îmi dea și mie o bucățică. Plătesc chirie pe teren, nu am nevoie de nimic! Dar cu jegul care e în parc e bine! Nu mai fac muzeu în România! Mă duc și eu la domnul Orban la Budapesta și fac acolo. Că e mai aproape.

ADVERTISEMENT

Sau în Bulgaria. Am văzut că la Varna la muzeul lor de ceară sunt eu și cu Simona Halep! Ce e răutatea asta?! Că nu înțeleg…”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 3 luni au trecut de când Ilie Năstase a fost audiență la Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan
ADVERTISEMENT