Sporturi

Ilie Năstase se implică în scandalul dintre Ţiriac şi soţul Serenei Williams: “Sexist e el!”

16.02.2021 | 17:20
Ilie Nastase se implica in scandalul dintre Tiriac si sotul Serenei Williams Sexist e el
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase se implică în scandalul iscat între Ion Țiriac și soțul Serenei Williams la Australian Open. Imediat după finalul meciului, Alexis Ohanian a avut parte de un derapaj public printr-o postare jignitoare la adresa fostului mare tenisman.

Năstase nu a rămas indiferent după acest atac și a oferit un exemplu prin cele întâmplate cu Sebastian Colțescu la meciul dintre PSG și Bașakșehir, în care au existat acuze de rasism.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Williams a postat un mesaj ofensator pe Twitter după victoria Serenei prin care îl ataca pe Țiriac: “E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a scris Ohanian.

Ilie Năstase se implică în scandalul dintre Ţiriac şi soţul Serenei Williams: “Sexist e el!”

Fostul mare lider mondial nu a stat pe gânduri și a oferit o reacție cu privire la incidentul provocat de Alexis Ohanian, și a adus în discuție ce s-a întâmplat cu Sebastian Colțescu în trecut: “Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist. Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva”, a declarat Ilie Năstase la AS.ro.

Anturajul Serenei Williams a fost deranjat în momentul în care Ion Țiriac a declarat public că cea mai bună opțiune pentru jucătoarea americancă ar fi să se retragă: “Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, spunea cu ceva timp în urmă Țiriac.

ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici, motivul pentru care Serena Williams a început tenisul

Richard Williams, tatăl Serenei, a decis ca tensiul să fie sportul dominant în viața copiilor săi după ce a văzut un meci al Virginiei Ruzici la TV, iar câștigurile financiare din acest sport l-au uimit instant.

„Tata privea un meci de tenis jucat de Virginia Ruzici. Comentatorul a spus că Ruzici tocmai câștigase într-o săptămână 40.000 de dolari, mai mult decât câștigase tatăl meu tot anul.

ADVERTISEMENT

Tata a ieșit a doua zi să cumpere un ziar, ca să poată verifica astfel câștigurile lui Ruzici și să vadă cu ochii lui dacă un jucător de tenis putea face într-adevăr atât de mulți bani într-un timp atât de scurt. Când s-a dovedit a fi adevărat, s-a întors acasă și i-a spus mamei: trebuie să facem doi copii și să-i transformăm în mari stele ale tenisului”, rememora Serena Williams în autobiografia sa.

ADVERTISEMENT