Sporturi

Ilie Năstase, sfaturi pentru români: „Mai bine cu restricții, decât să ne infectăm toți ca fraierii!”

15.05.2020 | 10:19
Ilie Nastase sfaturi pentru romani Mai bine cu restrictii decat sa ne infectam toti ca fraierii
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a vorbit despre măsurile pe care Guvernul le-a luat după ridicarea stării de urgență și îi sfătuiește pe români să rămână atenți și să înțeleagă că restricțiile sunt făcute pentru a nu crește din nou numărul de infectări.

Totodată, Nasty pune pe primul loc viața și nu tenisul, vorbind despre importanța sănătății.

Sfaturile lui Ilie Năstase pentru români

Ilie Năstase a vorbit despre restricțiile pe care românii trebuie să le respecte și îi sfătuiește să rămână atenți: Nu știu ce voi face mâine (n.r 15 mai), voi fi mai rezervat. Am văzut că ni se cere să fim rezervați în continuare.

ADVERTISEMENT

E greu pentru toată lumea, mai ales când ești obișnuit cu o viață liberă. Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă. Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii. Măcar să învățăm de la ce s-a întâmplat în celelalte țări”.

„Viața e mai importantă decât un meci de tenis!”

Ilie Năstase a continuat și a vorbit despre importanță vieții, punând preț mult mai mult pe sănătate, decât pe tenis: Am văzut că tenisul se va relua fără spectatori, fără copii de mingi. Va fi straniu.

ADVERTISEMENT

Și când eram copil primeam mingile de la cei mai mici decât mine. Mi se pare puțin straniu, dar trebuie să ne acomodăm la toate restricțiile. Nu avem încotro!”.

„Ne-au învățat ceva regulile astea, eu mă spăl într-o zi de zeci de ori pe mâini, chiar de sute de ori. Pandemia va trece, dar asta va rămâne.

ADVERTISEMENT

Nu ar trebui să ne grăbim cu reluarea competițiilor. Oamenii sunt dornici să vadă fotbal, tenis, orice sport.

Dar viața e mai importantă decât să câștigi un meci de fotbal sau un meci de tenis”, a mai spus Ilie Năstase pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT
  • 73 de ani a împlinit Ilie Năstase pe data de 19 iulie