Sport

Ilie Năstase, în fața camerelor la Roland Garros. Filmările la „Nasty” au continuat cu Ion Țiriac și Mansour Bahrami la Paris. Foto

Ilie Năstase, fostul număr unu mondial, a filmat la Roland Garros pentru „Nasty” alături de Ion Țiriac și Mansour Bahrami, fiind însoțit și de către Nadia Comăneci.
27.05.2022 | 15:20
Ilie Nastase in fata camerelor la Roland Garros Filmarile la Nasty au continuat cu Ion Tiriac si Mansour Bahrami la Paris Foto
Ilie Năstase își va lansa filmul în vara lui 2023 la TIFF. Sursă foto: @ilienastase oficial Instagram
ADVERTISEMENT
27-05-2022
12:31

Ilie Năstase, filmări pentru producția „Nasty” la Roland Garros cu Țiriac și Bahrami

Ilie Năstase continuă filmările pentru producția autobiografică „Nasty”, iar fostul mare tenismen a apărut în fața camerelor alături de fostul său partener, Ion Țiriac și francezul de origine iraniană, Mansour Bahrami.

Ilie Năstase, alături de Mansour Bahrami
Ilie Năstase, alături de Mansour Bahrami.

Însoțit de echipa de filmare coordonată de către Tudor Giurgiu și Cosmin Hodor, Ilie Năstase și-a adus aminte de titlul de Grand Slam de pe zgura de la Paris din 1973.

Ilie Năstase, la filmare cu Ion Țiriac
Ilie Năstase, la filmare cu Ion Țiriac

„Nasty” a filmat în complexul de la Roland Garros, cât și pe faimoasa arenă Philippe Chatrier din capitala Franței. 

Ilie Năstase, amintiri de pe arena centrală Philippe Chatrier
Ilie Năstase, amintiri de pe arena centrală Philippe Chatrier.

Filmul autobiografic despre viața și cariera lui Ilie Năstase va fi lansat vara viitoare la Transilvania International Film Festival și este regizat de către Tudor Giurgiu. 

FANATIK a aflat în exclusivitate detaliile filmului autobiografic despre viața lui Ilie Năstase, iar filmările au continuat la turneul de la Roma.

Ilie Năstase și-a lansat o pagină oficială de Instagram! Imagini de senzație cu Novak Djokovic

FANATIK a aflat că Ilie Năstase a decis să își lanseze o pagină oficială de Instagram pentru a-și promova filmul despre viața sa, iar de contul său se va ocupa fostul manager de comunicare al Simonei Halep, Cosmin Hodor, care se ocupă și de interviurile pentru filmul regizat de Tudor Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe 6 mai, Ilie Năstase și-a „inaugurat” contul de Instagram cu prima postare, de la un club de fițe din Mamaia, alături de fostul mare jucător al naționalei, Florin Răducioiu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Deși a trecut o perioadă foarte scurtă de când a fost creată, pagina lui Ilie Năstase a trecut deja de 600 de urmăritori, însă până la lansarea filmului ar putea atinge zeci sau sute de mii de fani.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, întâmpinat cu mare căldură de Novak Djokovic la turneul de la Roma

Ilie Năstase a continuat filmările pentru producția autobiografică „Nasty” la turneul de la Roma, unde în urmă cu 50 de ani câștiga finala la dublu alături de Ion Țiriac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Fostul număr unu mondial s-a întâlnit și cu Novak Djokovic, care l-a primit extrem de călduros și l-a îmbrățișat, după care au discutat preț de câteva minute. Din discuția celor doi, se pare că sârbul va apărea de asemenea în filmul „Nasty”, alături de tatăl său.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Tot la turneul de la Roma, Ilie Năstase s-a întâlnit și cu Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, iar „Nasty” a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie alături de ea și chiar a fost la meciurile ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Ilie Năstase, prezent la turneul de Grand Slam de la Roland Garros alături de Nadia Comăneci

Ilie Năstase se află la Paris unde s-a întâlnit cu Nadia Comăneci, iar cei doi vor urmări împreună meciurile turneului de la Roland Garros, alături de Cosmin Hodor: „Cea mai mare plăcere să beau o cafea cu sora mea, Nadia Comăneci”, a scris fostul mare tenismen pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Ilie Năstase, pentru FANATIK despre filmul autobiografic „Nasty”: „Mi-am dorit de mult acest film. Va apărea anul viitor”

Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre filmul „Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu și realizat cu ajutorul lui Cosmin Hodor: „Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap. Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă.

Filmul va apărea în curând, cel mai probabil anul viitor, dar acum se încearcă să se filmeze cu cât mai mulți jucători din generația mea care să dea interviuri despre mine, despre perioada aia frumoasă când jucam eu.

Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood. Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”.

Tudor Giurgiu, filmări cu Rafael Nadal, Ion Țiriac, John McEnroe și Boris Becker pentru filmul „Nasty”

Până în acest moment, Tudor Giurgiu a realizat filmări cu Rafael Nadal și unchiul său, Toni, mare fan Ilie Năstase, prietenul și partenerul de o viață, Ion Țiriac și nu îl ultimul rând John McEnroe și Boris Becker.

Regizorul își propune ca filmul lui Ilie Năstase să fie lansat anul viitor la Transilvania International Film Festival de la Cluj-Napoca, care atrage anual mii de cinefili din întreaga lume.

  • 1 an va mai dura producția filmului „Nasty” despre viața de poveste a lui Ilie Năstase
ADVERTISEMENT