News

Ilie Năstase și Ioana se pregătesc de nuntă! Unde va avea loc marele eveniment

02.04.2019 | 19:54
Ilie Nastase si Ioana se pregatesc de nunta Unde va avea loc marele eveniment

Ilie Năstase (72 de ani) și iubita sa, Ioana Simion (43 de ani), se pregătesc de nuntă. Cei doi au ales deja ziua, precum și locul unde va avea loc petrecerea. Inițial, evenimentul urma să aibă loc pe 8 august, dar, în cele din urmă, data a fost schimbată.

Ilie Năstase și Ioana se pregătesc de nuntă! Ce se știe până acum

Ilie Năstase a stabilit ca nunta lui cu Ioana să aibă loc pe data de 17 august, scrie telekomsport.ro. Sursa citată are mai multe amănunte despre petrecere: aceasta va avea loc în complexul de apartamente de lux Caelia, iar naș le vor fi Viorel Păunescu și soția acestuia.

Informația a fost confirmată de cel care deține complexul, fostul fotbalist Ciprian Marica. „Eu mă văd aproape zilnic cu Ilie, dar nu am discutat încă pe tema acestui eveniment. Ilie este un fenomen. Este fabulos. Aşa că nu mă vor surprinde cererile lui”, a declarat Ciprian Marica.

Ilie Năstase alături de Ioana Simion, actuala lui iubită

Ioana nu se mută în București

Ioana Simion a declarat că, după nuntă, nu se va muta în București. „Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru şi am stabilit să stăm şi la Constanţa, şi la Bucureşti. Eu la Constanţa am casa şi copilul de care sunt foarte ataşată. Nu cred că pot vorbi despre o mutare definitivă la Bucureşti. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în Bucureşti”, a spus Ioana Simion.

„Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, spunea Ilie Năstase, acum ceva timp.