Life

Ilie Năstase și Ioana Simion, apariție uluitoare. Fostul tenismen și soția sa, de nerecunoscut

14.11.2020 | 13:59
Ilie Nastase si Ioana Simion aparitie uluitoare Fostul tenismen si sotia sa de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este în stare de orice pentru a-i face pe plac frumoasei sale soții, Ioana Simion. Cei doi au petrecut câteva momente împreună în aer liber și s-au dus la o terasă din București, chiar dacă vremea nu mai este la fel de plăcută. 

Mai mult, au ales să-și asorteze ținutele cu bolidul de lux pe care Ilie Năstase i l-a dăruit Ioanei un Bentley Continental în valoare de 240.000 de euro. Îmbrăcați elegant, cu paltoane gri, fostul tenismen și soția lui s-au relaxat la o întâlnire.

ADVERTISEMENT

Vremea de afară nu este tocmai potrivită pentru a petrece timpul în aer liber, însă cei doi s-au îmbrăcat corespunzător și au profitat de momentele petrecute împreună.

Ilie Năstase și Ioana Simion, apariție uluitoare la o terasă din București

Fostul tenismen adoră să-și facă soția fericită și o surprinde cu tot felul de gesturi romantice și cadouri. Recent, Ilie Năstase și Ioana Simion au avut o întâlnire la o terasă din Capitală, în ciuda temperaturilor scăzute de afară. De altfel, nu aveau prea multe variante de a petrece timpul în oraș, din moment ce restaurantele și cafenele au rămas închise pe interior.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și soția lui au fost surprinși de echipa CANCAN.ro la o terasă din apropierea Grădinii Zoologice în paltoane asortate cu Bentley-ul care l-a costat pe tenismen un sfert de milion de euro. Vezi aici imagini în exclusivitate.

Ioana Simion a ales o ținută elegantă, dar destul de simplă, potrivită pentru o ieșire în aer liber. Bruneta a purtat o pereche de pantaloni albi, evazați, asortați cu paltonul gri de o lungime potrivită. Culorile deschise i-au scos în evidență tenul și părul închis la culoare.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a fost la fel de elegant și a purtat un palton de aceeași culoare. Deși au existat numeroase speculații cum că cei doi ar avea probleme în cuplu, se pare că aparițiile lor în public demonstrează contrariul, pentru că par să se înțeleagă de minune.

Totul pare să meargă perfect între ei, deși Ioana Simion a depus actele de divorț în urmă cu jumătate de an pe motiv că soțul ei nu o tratează așa cum trebuie. Lucrurile s-au schimbat de atunci, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de paparazzi la terasă, unde sunt relaxați și zâmbesc constant.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și demonstra iubirea pe care o poartă soției lui, fostul numărul 1 din tenisul mondial i-a oferit un cadou spectaculos, și anume Bentley-ul care l-a costat o avere și care a surprins-o plăcut pe frumoasa brunetă.

 

ADVERTISEMENT