Life

Ilie Năstase și Ioana Simion au luat o decizie radicală. Ce s-a întâmplat în casa celor doi

02.09.2020 | 00:57
Ilie Nastase si Ioana Simion au luat o decizie radicala Ce sa intamplat in casa celor doi
ADVERTISEMENT

Decizie radicală luată de Ilie Năstase și Ioana Simion, cea mai nouă soție a fostului mare tenismen. De această dată, principala lor preocupare, în plină pandemie, este casa în care aceștia locuiesc. Odată ce au devenit soț și soție, cei doi și-au schimbat domiciliul.

Aflați la un pas de divorț în această primăvară, pe fondul unor neînțelegeri iscate în mariajul lor, cei doi au stins de ceva vreme toate acele tensiuni.

ADVERTISEMENT

În prezent, Ilie Năstase și Ioana, cea de-a patra soție a lui, au luat o hotărâre de ultim moment. A fost strâns legată de vila din Primăverii, deținută de către celebrul “Nasty”.

Ilie Năstase și Ioana Simion au luat o decizie radicală. Ce s-a întâmpla în locuința lor

În vârstă de 74 de ani, Ilie Năstase pare pus pe fapte mari în aceste luni. Alături de Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, cea care i-a devenit mireasă cu doi ani în urmă, cei doi s-au pus pe mari renovări, la nivelul acestei locuințe.

ADVERTISEMENT

Cu o lună de zile în urmă, Ilie Năstase s-a aflat și la malul mării, acolo unde și-a celebrat ziua de naștere cu mare fast cu prietenii săi foarte apropiați. Revenit în Capitală de o perioadă, acesta a decis să îi lase Ioanei mână liberă pentru a face orice modificări îi poftește inima, la nivelul casei lor.

De aceea, bruneta n-a stat prea mult pe gânduri și la fel precum fostele soții ale jucătorului de tenis a trecut la treabă și a făcut renovări. Și Brigitte Sfăt a pus în practică o astfel de curățenie după Amalia.

ADVERTISEMENT

Fără resentimente, Ioana a procedat similar și vila din zona Primăverii, în care fostul jucător locuiește de patru decenii, a intrat în stadiul de șantier.

În trecut Ioana susținea că nu poate locui în respectiva casă, deoarece toate fostele neveste ale lui Ilie Năstase și-au lăsat acolo amprenta, dar și energiile negative.

ADVERTISEMENT
Ilie Năstase și Ioana Simion au luat o decizie radicală. Ce s-a întâmplat în casa celor doi
Ilie Năstase și Ioana Simion au intrat în renovări în această perioadă

“Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte.”, povestea Ioana Simion, într-un interviu acordat în trecut, potrivit celor de la click.ro.

ADVERTISEMENT