Life

Ilie Năstase și Ioana Simion, din nou un cuplu? Cum au fost surprinși după anunțul divorțului

Ilie Năstase și Ioana Simion formează, din nou, un cuplu? Iată cum au fost surprinși după anunțul divorțului.
08.11.2021 | 19:54
Ilie Nastase si Ioana Simion din nou un cuplu Cum au fost surprinsi dupa anuntul divortului
Ilie Năstase și Ioana Simion, din nou un cuplu? Cum au fost surprinși după anunțul divorțului. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost surprinși împreună într-un centru comercial, deși bruneta a decis, din nou, să divorțeze de fostul tenismen. La finalul lunii octombrie, aceasta chiar a postat un mesaj referitor la divorț chiar pe pagina sa de Facebook.

Soția fostului jucător de tenis ar fi decis să divorțeze după ce ar fi trecut printr-un nou episod de agresiune fizică. Ioana a intenționat să divorțeze și la începutul acestui an, în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion, din nou un cuplu? Cum au fost surprinși după anunțul divorțului

La finalul lunii trecute, Ioana Simion era foarte hotărâtă să divorțeze de soțul ei, Ilie Năstase. Recent, cei doi au fost surprinși împreună, așa că internauții se întreabă dacă s-au împăcat sau nu.

Nu ar fi prima dată când bruneta decide să-și părăsească partenerul. În ianuarie, fostul tenismen ar fi agresat-o fizic pe Ioana Simion, iar aceasta a înaintat cererea de divorț.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei doi au dat încă o șansă mariajului lor. Luna trecută, Ioana Simion ar fi decis să-l părăsească definitiv pe Ilie Năstase după ce ar fi avut parte de un alt episod violent.

Cei doi soți au fost surprinși împreună la un centru comercial din Capitală, potrivit Click.ro. Aceasta ar fi a cincea împăcare dintre ei.

ADVERTISEMENT

Ce spunea soția lui Ilie Năstase în octombrie

În octombrie, Ioana Simion a postat, pe pagina de Facebook, un mesaj după ce a depus actele de divorț. Frumoasa brunetă a cerut intimitate în această perioadă, după mult timp în care s-a luptat pentru ca totul să fie bine.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit!!!! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii.

ADVERTISEMENT

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate!

Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!, scria Ioana Simion pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: