Life

Ilie Năstase și Ioana Simion nu mai divorțează? Declarația surpriză a fostului tenismen

18.03.2021 | 22:48
Ilie Nastase si Ioana Simion nu mai divorteaza Declaratia surpriza a fostului tenismen
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion nu mai divorțează? Aceasta este poate întrebarea momentului după ce fostul jucător de tenis a făcut o declarație surpriză despre mariajul cu frumoasa brunetă, la câteva zile după ce constănțeanca a depus actele. 

Omul de afaceri a surprins pe toată lumea când i-a cerut înapoi celei de-a cincea soții bunurile și cadourile pe care i le-a oferit în ultimii ani. Sportivul a șocat prin comportamentul său, dar și printr-o afirmație care i-a pus pe mulți pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fostul tenismen a pus punctul pe „i” și a dezvăluit că nu este dispus să încheie mariajul cu Ioana Simion, în ciuda faptului că frumoasa brunetă este mai decisă ca niciodată să devină o femeie singură, fără compania lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase nu vrea să o piardă pe Ioana Simion? Ce a declarat sportivul

„Este problema mea. Stați liniștiți că nu divorțez!”, a declarat Ilie Năstase, care nu pare deloc dispus să devină burlac.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Ioana Simion merge mai departe pe drumul ales și vrea să divorțeze. Frumoasa constănțeancă își dorește să rămână în relații bune cu afaceristul, care i-a permis să păstreze mașina primită cadou de ziua sa de naștere, dar și verigheta.

Mai mult decât atât, bruneta este conștientă că jucătorul de tenis nu îi va acorda divorțul la notar, acesta fiind și motivul pentru care a depus actele la Tribunal. Vedeta nu cere nimic la partaj, fiecare rămânând cu bunurile achiziționate înainte de nuntă.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită.

Nu voi da înapoi. Niciodată. Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană.

ADVERTISEMENT

E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine”, a declarat Ioana Simion în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT