Life

Ilie Năstase și Ioana Simion, părinți de fată. Anunțul a fost făcut de fostul tenismen: Facem a doua Simona Halep

11.09.2020 | 20:49
Ilie Nastase si Ioana Simion parinti de fata Anuntul a fost facut de fostul tenismen Facem a doua Simona Halep
ADVERTISEMENT

După ce au șters cu buretele toate momentele neplăcute din ultimele luni, Ilie Năstase și Ioana Simion și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar acum sunt mai fericiți ca oricând. Ba chiar se pregătesc să întâmpine un nou membru în familia lor.

De altfel, nu mai e un secret pentru nimeni că frumoasa brunetă visează cu ochii deschiși la o fetiță, iar fostul mare tenismen român promite să facă tot ce-i stă în putință pentru a-i îndeplini dorința, chiar dacă are deja patru copii din căsniciile anterioare.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, Nasty a vorbit deschis despre acest subiect și a dat de înțeles că „proiectul” este deja „în lucru”. Unde mai pui că nici nu concepe ca viitoarea fiică să nu aibă o carieră de succes în sportul alb, că doar așchia nu sare departe de trunchi.

Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți. Își doresc o fetiță

Ne gândim să facem o fetiţă. Nu de alta, dar şi ea mereu şi-a dorit o fetiţă, care să joace tenis. Facem a doua Halep”, a dezvăluit Ilie Năstase. Cât despre decizia de a deveni constănțean cu acte în regulă, ei bine, a venit în momentul potrivit. O vară întreagă petrecută pe litoral, cu persoana iubită alături, este tot ce și-a dorit vreodată.

ADVERTISEMENT

Așa suntem aproape și de Hârșova, acolo unde este mama Ioanei, o vizităm des. Suntem aproape de aceeași vârstă, așa că ne înțelegem bine”, a mai spus fostul lider mondial ATP.

Cum a convins-o pe Ioana să renunțe la divorț „M-a făcut să plâng”

La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu.

ADVERTISEMENT

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a dezvăluit Ioana Simion.

ADVERTISEMENT

Dar de ce a vrut Ilie Năstase să se însoare, știind că urma să divorțeze? Ei bine, a explicat chiar el: „Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț”, a spus fostul număr 1 mondial.

ADVERTISEMENT