Life

Ilie Năstase și Ioana Simion, tot mai aproape de marea împăcare. Ce gest a făcut afaceristul pentru brunetă

16.02.2021 | 21:12
Ilie Nastase si Ioana Simion tot mai aproape de marea impacare Ce gest a facut afaceristul pentru bruneta
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt tot mai aproape de marea împăcare, după ce la începutul anului au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Fostul jucător de tenis recurge la cele mai frumoase gesturi pentru a o recuceri pe brunetă. 

Omul de afaceri regretă ieșirea necontrolată din seara de 8 ianuarie, dovadă întâlnirile pe care le are cu cea de-a cincea soție, dar și cadourile scumpe pe care i le oferă. Fostul sportiv i-a cumpărat recent soției un bolid de lux, dar nu a uitat nici de Sfântul Valentin.

ADVERTISEMENT

Fostul campion mondial la tenis a postat pe rețelele de socializare două buchete imense de flori, Ilie Năstase fiind cunoscut ca un romantic incurabil. Gestul nu a fost trecut cu vederea nici de Ioana Simion, care s-a bucurat enorm de flori.

Ilie Năstase, un nou gest de împăcare. Ce i-a oferit Ioanei Simion

„Florile preferate ale soției mele, Ioana”, a scris Ilie Năstase în dreptul fotografiei de pe pagina de Facebook. Reacția Ioanei Simion nu a întârziat să apară. „Mulțumesc frumos”, i-a scris aceasta partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și fostul jucător de tenis sunt tot mai aproape de împăcare. Frumoasa constănțeancă și-a deschis sufletul, mărturisind că a lăsat loc de bună ziua, având tot respectul și aprecierea din lume pentru soțul ei.

Declarația ne duce cu gândul imediat la faptul că a renunțat la ideea de a depune actele de divorț și că acordă o nouă șansă poveștii de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani cu Ilie Năstase. Cei doi au trecut peste neînțelegeri și sunt dispuși să o ia de la capăt.

ADVERTISEMENT

„Eu Ioana Năstase la fel ca voi toți, sunt om. Un om cu un trecut în spate, un om care a lăsat loc de buna ziua oriunde a mers, un om care respectă oamenii ce au făcut și fac parte din viața ei. 

Suntem ființe, avem plusuri și minusuri, sunt problemele noastre și știm singuri cum să le administrăm. Niciodată nu mi-am dorit să îmi expun viața privată și problemele. Mereu am respectat și voi respecta presa.

ADVERTISEMENT

Însă nu accept vâlva fără sens. Oamenii deștepți nu se blochează pe conturile de socializare, atâta timp cât sunt transparenți și nu au nimic de ascuns”, a scris soția lui Ilie Năstase în mediul online în urmă cu 2 zile.

ADVERTISEMENT