Life

Ilie Năstase și mitul celor 2.000 de femei. Romeo Fantastick îi răspunde marelui tenismen

25.02.2021 | 08:22
Ilie Nastase si mitul celor 2000 de femei Romeo Fantastick ii raspunde marelui tenismen
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase ar fi avut peste 2.000 de femei care i-au trecut prin pat, dezvăluirea nefiind pe placul lui Romeo Fantastick care i-a răspuns marelui jucător de tenis în legătură cu acest mit care planează asupra sa. 

Artistul, care a revenit pe micile ecrane după o pauză destul de îndelungată, este de părere că omul de afaceri minte în legătură cu relațiile pe care le-a avut de-a lungul anilor cu reprezentantele sexului frumos, reacția sa venind într-un platou de televiziune.

ADVERTISEMENT

Cântărețul l-a sfătuit pe fostul număr mondial în tenis, câștigător la US Open și Roland Garros, să nu mai vorbească despre acest aspect. Romeo Fantastick este convins că a avut mai multe femei decât Ilie Năstase, numărul de 2.000 fiind unul mic pentru el.

Romeo Fantastick, despre femeile cu care s-a iubit Ilie Năstase. Sunt 2.000 sau nu?

„Domnu’ Ilie Năstase vreau să-ți dau un sfat: Lasă-ne cu de-astea, pe bune, fără mișto. Daca-aș știi să vorbesc și eu, domnu’ Ilie. Te pup, oricum!

ADVERTISEMENT

La mine 2000 înseamnă nici 5 ani. Păi eu sunt de 20 de ani numai în chestiile astea. (…) Nu mai țin minte câte femei am avut. Au fost multe.

100 are un om normal, nu eu. Am avut serate exagerat de nebune, de erotism de n-ați văzut. Nu pot să vă povestesc la ora asta”, a declarat Romeo Fantastick în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Manelistul a avut foarte multe relații amoroase, dar cu toate acestea nu s-a căsătorit niciodată. Cântărețul recunoaște că are mulți copii, deși pe unii dintre ei nu i-a recunoscut în acte.

Artistul preferă să nu vorbească despre numărul urmașilor, însă susține că îi ajută financiar pe fiecare, toți având o viață bună.

ADVERTISEMENT

Romeo Fantastick a revenit în industria muzicală, după ce în ultimii 5 ani a stat departe de ceea ce iubește mai mult. Vedeta urmează să lanseze zilele acestea o piesă, intitulată „Neața, a început verdeața”, cu care speră să ajungă în topuri.

ADVERTISEMENT