Sport

Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, suporteri de lux pentru Simona Halep la Roland Garros! Au fost asaltaţi de fanii doritori de autografe. Video

Simona Halep a avut parte de suporteri de lux înaintea meciului său de la Roland Garros contra jucătoarei din Germania Nastasja Mariana Schunk.
24.05.2022 | 19:26
Ilie Nastase si Nadia Comaneci suporteri de lux pentru Simona Halep la Roland Garros Au fost asaltati de fanii doritori de autografe Video
Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, suporteri de lux pentru Simona Halep la Roland Garros. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci și Ilie Năstase au venit să o susțină pe Simona din tribunele arenei, iar cei doi au fost asaltați de presă și de fani pentru fotografii și autografe.

Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, suporteri de lux pentru Simona Halep la Roland Garros

Ilie Năstase și Nadia Comăneci sunt suporterii de lux ai Simonei Halep la Roland Garros, cei doi venind să o susțină pe „Simo” încă din primul tur al competiției.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au asaltat pe cei doi, cerându-le autografe și fotografii împreună, iar „Nasty” a postat un filmuleț de la intrare pe contul personal de Instagram.

Simona se va duela în primul tur de la turneul din Franța cu Nastasjia Mariana Schunk, o jucătoare din Germania de numai 19 ani.

ADVERTISEMENT

„Încântat să mă întorc la Roland Garros alături de draga mea prietenă Nadia Comăneci”, a fost mesajul postat de Ilie Năstase pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ilie Năstase (@ilienastaseofficial)

Simona Halep, planuri mari înainte de Roland Garros

Simona Halep are așteptări mari de la Roland Garros și speră să reușească din nou să câștige competiția, pentru a intra din nou în clasamentul celor mai bune jucătoare din lume.

ADVERTISEMENT

„Mă simt ca nouă, mă simt mai încrezătoare şi, mai ales, mult mai sănătoasă. În sfârşit! Acum nu mai am nicio problemă, nu mai am accidentări serioase. Sunt foarte fericită că m-am întors pe teren şi abia aştept să joc fiecare meci, pentru că vreau să continui să mă perfecţionez. 

French Open este turneul meu preferat şi mă simt întotdeauna bine acolo. Va fi un pic diferit, pentru că anul trecut nu am putut juca, aşa că vom vedea”.

ADVERTISEMENT

„Dacă voi câştiga din nou, va fi întotdeauna special, pentru că de fiecare dată când câştigi un grand slam, este foarte special.

Acum am 30 de ani, aşa că nu mai pun presiune pe mine. Muncesc din greu pentru că visez să o fac din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla acest lucru”, a spus Simona Halep înainte de debutul său la Roland Garros 2022.

  • 19 este locul pe care Simona Halep îl ocupă în ierarhia WTA
ADVERTISEMENT