Life

Ilie Năstase, spectacol în fața juraților de la Masked Singer România. Ce a făcut fostul tenismen: „Mă dor toate!”

Ilie Năstase a făcut spectacol în fața juraților de la „Masked Singer România”. Fotul tenismen s-a demascat singur.
10.09.2021 | 11:05
Ilie Nastase spectacol in fata juratilor de la Masked Singer Romania Ce a facut fostul tenismen Ma dor toate
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a fost bufnița de la „Masked Singer România”. Fostul tenismen a făcut spectacol în fața juraților și s-a demascat singur, din cauza faptului că nu mai suporta cădura.

Prima ediție a celui de-al doilea sezon a avut premiera joi seară și a adus numeroase surprize pentru jurați, dar și pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, spectacol în fața juraților de la Masked Singer România. Ce a făcut fostul tenismen: „Mă dor toate!”

Ilie Năstase a fost Bufnița de la „Masked Singer România”. Fostul jucător de tenis și-a dat singur masca jos după ce a interpretat melodia „My Way” a lui Frank Sinatra. Acesta nu a reușit să respecte toate regulile impuse de show și a renunțat la mască.

Fostul tenismen a ales să-și dea singur masca jos din cauza faptului că nu mai suporta căldura. Omul de afaceri s-a demascat chiar înainte de ultima jurizare, spre surprinderea celor patru jurați. 

ADVERTISEMENT

„Mi-e cald! Îmi dau masca jos!”, a spus acesta înainte să-și scoată masca.

Ilie Năstase a recunoscut că experiența a fost una foarte dificilă și că are dureri mari din cauza faptului că a stat deghizat.

„E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul, spondiloza tot!”, a declarat Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Înainte ca Bufnița să renunțe la mască, Mihaela Rădulescu a spus că ar putea fi vorba de cineva care și-a încheiat cariera de mult timp. De asemenea, juratul Alex Bogdan a crezut că în spatele măștii se află omul de afaceri Cristian Țânțăreanu.

Ce aduce sezonul 2 Masked Singer România

Cel de-al doilea sezon al show-ului de la Pro TV a venit cu o serie de schimbări. Emisiunea este prezentată acum de Pavel Bartoș, după ce Jorge a fost prezentatorul sezonului 1.

ADVERTISEMENT

Schimbările au avut loc și la masa juraților. Din juriu nu mai fac parte Ana Morodan și Codin Maticiuc, fiind înlocuiți de Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan. Inna și Horia Brenciu mai fac parte din juriu.

Primul sezon a fost câștigat de Mugur Mihăescu, care s-a deghizat într-un corb. Emisiunea este bazată pe un format în care mai multe personaje din showbiz vor fi demascate după ce interpretează o piesă.

Identitatea vedetelor care se află în spatele măștilor va fi ținută secretă până când acestea sunt demascate și eliminate din concurs.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez.

Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine.

S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla.

Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a declarat Pavel Bartoș despre sezonul al doilea.

ADVERTISEMENT
Tags: