Sporturi

Ilie Năstase, totul despre relația dintre Simona Halep și antrenorul Thierry Van Cleemput. “Ce chimie să fie între ei?” EXCLUSIV

16.02.2019 | 12:46
Ilie Nastase totul despre relatia dintre Simona Halep si antrenorul Thierry Van Cleemput Ce chimie sa fie intre ei EXCLUSIV

După ce a trecut de Elina Svitolina și s-a calificat în finala turneului de WTA de la Doha, Simona Halep a dezvăluit c ă nu a semnat contractul cu Thierry Van Cleemput, deși cei doi au decis să colaboreze după Australian Open 2019. Ilie Năstase a vorbit pentru FANATIK despre relația dintre sportiva care a fost până de curând locul 1 WTA și antrenorul belgian.

Ilie Năstase susține că relația dintre Simona Halep și Thierry Van Cleemput este una foarte normală, dar crede că cei doi au nevoie de timp pentru a avea o legătură mai strânsă. Fostul mare tenismen susține că și Darren Cahill a întâmpinat probleme la începutul colaborării cu Simona, dar că lucrurile s-au liniștit în timp.

Ilie Năstase a vorbit despre relația dintre Simona Halep și Thierry Van Cleemput

“Meciul cu Svitolina a fost cu fluctuații. A câștigat ea, dar putea să fie și invers. A fost o luptă, a contat factorul mental. Ce contează că nu a coborât noul antrenor pe teren? A câștigat și fără acest lucru! Lumea ar trebui să o lase în pace pe Halep, ea știe cel mai bine ce are nevoie. Nici suporterii, nici comentatorii și nici presa nu au cum să știe exact ce vrea ea. Eu nu cunosc prea multe despre noul antrenor, așa că îmi văd de treaba mea. Ce mare lucru că a dat din cap sau că ar fi zis Halep nu știu ce… la câți bani câștigă ea turneu de turneu, mai contează astea? Să se vorbească despre jocul ei foarte bun, despre lucrurile importante. Are o săptămână cu noul antrenor. Ce chimie să fie între ei după o saptămână? Din câte țin mine, și cu Cahill au fost ceva probleme la început… Singurul lucru care rămâne este că a caștigat!”, a spus Ilie Năstase pentru FANATIK.

Simona Halep și Thieery Van Cleemput
Simona Halep și Thieery Van Cleemput
  • 17.000 de euro este salariul pe care îl încasează Thierry Van Cleemput de la Simona Halep
Tags: