Sport

Ilie Poenaru, al treilea antrenor demis în Liga 1? Ce spune despre plecarea de la Clinceni

Ilie Poenaru a vorbit despre plecarea de la Academica Clinceni.
20.08.2021 | 21:02
Ilie Poenaru al treilea antrenor demis in Liga 1 Ce spune despre plecarea de la Clinceni
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ilfovenilor a recunoscut că nu știe care ar fi fost decizia lui dacă echipa sa nu ar fi scos măcar un punct din meciul cu Chindia Târgoviște, dar acum, a anunțat că va rămâne.

Academica Clinceni a deschis scorul în meciul cu Chindia, însă formația lui Emil Săndoi a întors scorul. În prelungirile reprizei secunde, ilfovenii au egalat prin Juan Cascini.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru a vorbit despre plecarea de la Clinceni

Ilie Poenaru a vorbit despre plecarea de la Academica Clinceni, iar golul din prelungirile meciului al lui Cascini pare să fie decisiv în decizia tehnicianului:

Respirăm, dar cu părere de rău. Am început foarte bine, am reușit să și marcăm, să ne mai creăm câteva situații, în mare parte prima repriză a fost a noastră, dar cum se întâmplă la noi, primim goluri pe lipsă de concentrare, de atenția și s-a făcut 1-1 la pauză.

ADVERTISEMENT

A doua repriză nu am mai început atât de bine și au apărut niște desincronizări, de aceea am primit gol.

Aveam niște trasee făcute pentru atacant, dar, din păcate, la el e o accidentare mai veche, acum se pare că e o fisură”.

ADVERTISEMENT

„Omoh e în creștere, el a venit nepregătit, a trebuit să facă pregătirea și prin meciurile oficiale, că altfel nu aveam cum.

Nu știu ce s-ar fi întâmplat, în minutul 92 credeam că vom egala, simțeam asta, de-asta am venit cu niște schimbări și eram sigur că vom marca, de-asta am și pus presiune pe jucători, pentru că știu că pot și au egalat”, a mai spus Ilie Poenaru la finalul disputei.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt probleme financiare! Nu văd de ce nu ar fi performanță”

Ilie Poenaru a continuat și a vorbit și despre așa-zisele probleme financiare de la club, despre care spune că nu există și că salariile sunt plătite la zi:

„Le-am spus lucruri motivaționale și să aibă încredere mult mai mult în ei. Într-adevăr te apasă aceste rezultate, dar trebuie să fie bărbați și azi am arătat mult mai bine față de meciurile trecut și cred că pas cu pas, meci cu meci vom fi mai bine.

Nu sunt problemele financiare atât de grave precum s-a scris, banii sunt la zi, probabil că săptămâna viitoare vom primi banii pe luna iulie, avem susținerea conducerii, nu văd de ce nu ar fi performanță, noi suntem datori”.

ADVERTISEMENT