Sport

Ilie Poenaru, „dărâmat” după ce Clinceni a fost umilită de Farul: „Nu e problemă că plec eu! Aștept de 7-8 etape un lider”

Ilie Poenaru a fost dezamăgit după Farul - Academica Clinceni, scor 5-0.
13.09.2021 | 20:40
Ilie Poenaru daramat dupa ce Clinceni a fost umilita de Farul Nu e problema ca plec eu Astept de 78 etape un lider
ADVERTISEMENT

Tehnicianul ilfovenilor a recunoscut că se gândește și la o demisie, dacă șefii clubului i-o vor cere și el fiind conștient de situația grea prin care trece echipa.

Ilie Poenaru a fost supărat și pe jucătorii săi, despre care a spus că au făcut multe greșeli care nu ar trebui să fie văzute la un nivel profesionist.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, „dărâmat” după ce Clinceni a fost umilită de Farul

Ilie Poenaru a recunoscut că este foarte supărat după ce Academica Clinceni a fost umilită în deplasarea de la Constanța, cu Farul, scor 0-5: Problema e că în momentul în care primim gol și s-a văzut în mai multe meciuri, e o cădere mentală. E lipsă de personalitate și mulți nu-și asumă ce le cer.

E o echipă schimbată, au plecat jucători cu personalitate, jucători care puneau piciorul în prag. Am așteptat un lider de 7-8 etape. Ei nu vor să-și asume responsabilitatea de a fi lider, dar primele 2-3 etape le-au tratat de sus”.

ADVERTISEMENT

„După ce pierzi trei meciuri, de la meciul cu Dinamo s-a rupt totul și de-acolo au intrat într-o lipsă de încredere.

Nu e nimic pierdut, dar le-am spus-o și lor că trebuie să fim bărbați, că trebuie să punem piciorul în prag și să ne asumăm”, a mai spus Ilie Poenaru la finalul meciului cu Farul.

ADVERTISEMENT

„Nu e problema că plec eu!”

Ilie Poenaru a continuat și recunoaște că ia în calcul și o posibillă despărțire de formația ilfoveană: Nu e problemă că plec eu, eu pot să plec de azi, de mâine, dar problema e de ei.

Pentru că am jucători cu performanțe, cu CV-uri, nu sunt jucători oarecare, trebuie să-și schimbe mentalitatea și atitudinea”.

ADVERTISEMENT

„Suntem un grup unit, nu e dezbinat, vestiarul e ok, nu e haos sau debandadă, doar că eu vreau mai mult de la vestiar, mie îmi place să câștig. Facem niște greșeli copilărești, Farul ne-a predat o lecție, dar pe greșelile noastre”, a mai spus Ilie Poenaru la finalul meciului.

ADVERTISEMENT