Fotbal intern

Ilie Poenaru, impresionat de Marinos Ouzounidis: ”Craiova e mult schimbată”

14.02.2021 | 18:36
Ilie Poenaru impresionat de Marinos Ouzounidis Craiova e mult schimbata
ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, antrenorul de la Academica Clinceni, a avut cuvinte de laudă pentru Marinos Ouzounidis la finalul meciului disputat contra celor de la Universitatea Craiova.

Deși Craiova nu a reușit să o învingă pe Clinceni, tehnicianului grec i se aduc laude pentru modul în care organizează echipa pe teren și pentru schimbările produse în sistemul de joc.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, echipa lui Ilie Poenaru traversează o perioadă foarte bună în campionat, a remizat cu U Craiova imediat după ce a reușit șa învingă liderul FCSB.

Ilie Poenaru îl laudă pe Marinos Ouzounidis: ”Craiova e mult schimbată”

“E mult mai schimbată Craiova, din punct de vedere organizatoric, sunt mult mai organizaţi, stau mult mai bine din punct de vedere defensiv, nu mai e echipa aceea care îţi oferea spaţii.

ADVERTISEMENT

Ştiam că fundaşii laterali, Bancu, Vlădoiu, vor crea superioritate în acelaşi timp. Acum urcă şi împing la fel de mult, dar înainte rămâneau cu doi fundaşi centrali, Mateiu al treilea şi mai strângeau un fundaş lateral la interior. Acum rămân în linie de patru”, a declarat Ilie Poenaru.

Academica Clinceni este pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 34 de puncte acumulate în 24 de partide din acest sezon. Pentru formația lui Ilie Poenaru urmează partida din deplasare cu Sepsi, care se va disputa sâmbătă, 20 februarie.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Clinceni se declară mulțumit de rezultatul obținut

Ilie Poenaru s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut în partida cu U Craiova, și a explicat în detaliu cum a privit mersul jocului de pe margine: “E mult mai schimbată, din punct de vedere organizatoric.

Sunt mult mai organizaţi, stau mult mai bine din punct de vedere defensiv, nu mai e echipa aceea care îţi oferea spaţii. Ştiam că fundaşii laterali, Bancu, Vlădoiu, vor crea superioritate în acelaşi timp.

ADVERTISEMENT

Acum urcă şi împing la fel de mult, dar înainte rămâneau cu doi fundaşi centrali, Mateiu al treilea şi mai strângeau un fundaş lateral la interior. Acum rămân în linie de patru”, a mai adăugat Poenaru.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Hermannstadt: 3,90 este cota pentru „X final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT