Sport

Ilie Poenaru, nemulțumit după UTA – FCSB 2-2: „Noi suntem arbitrați altfel!”. Chindriș, tras la răspundere: „Va plăti scump!”

Ilie Poenaru a fost nemulțumit după remiza obținută de UTA în duelul cu FCSB, scor 2-2. partidă în care vicecampioana României a jucat pe final fără 3 jucători.
19.10.2022 | 23:40
Ilie Poenaru nemultumit dupa UTA  FCSB 22 Noi suntem arbitrati altfel Chindris tras la raspundere Va plati scump
Ilie Poenaru, nemulțumit după UTA - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Cojocaru, arbitrul partidei, i-a eliminat pe rând pe Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu, în timp ce Andrei Chindriș a fost eliminat de la UTA, însă fundașul se afla pe banca de rezerve.

Ilie Poenaru, nemulțumit după UTA – FCSB

Ilie Poenaru a fost nemulțumit după remiza pe care UTA a obținut-o pe teren propriu cu FCSB, scor 2-2, în Cupa României Betano: „Până la urmă ne bucurăm că am reușit să egalăm.

ADVERTISEMENT

Consider că nu meritam să pierdem acest meci, ați văzut că în a doua repriză totul s-a fragmentat, au apărut eliminările, cred că aici domnul Cojocaru a pierdut puțin lucrurile de sub control și au degenerat lucrurile din teren”.

„A fost penalty pentru FCSB, nu pot să spun că nu, dar a fost cartonaș roșu la Radunovic după faultul lui Stahl. Noi suntem arbitrați altfel, așa mi se pare.

ADVERTISEMENT

Dacă tot folosim VAR-ul, haideți să-l folosim cu aceeași unitate de măsură. Și eu sunt frustrat și FCSB-ul e frustrată, de-asta zic să folosim VAR-ul”, a mai spus Ilie Poenaru.

„Chindriș va plăti scump pentru ce a făcut!”

Ilie Poenaru a continuat și l-a atacat pe Andrei Chindriș, care a fost eliminat stupid, după ce a aplaudat arbitrul: „N-ai voie să faci așa ceva, ai văzut ce s-a întâmplat și faci așa ceva.

ADVERTISEMENT

Chindriș va plăti scump pentru acest lucru, mai ales că ar fi fost titular în următorul meci, de-aia l-am și ținut rezervă astăzi.

Pentru asta el va plăti scump. În primul rând financiar, pedeapsa și-o ia! La noi de câteva etape parcă a venit Crăciunul, nu poți antrena o degajare, eram în joc, controlam meciul, era 1-0, vine degajarea aia și ne luăm gol”.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur pentru că am reușit să egalăm în cele din urmă. Jucătorii au avut atitudine, și-au dorit mult, atât am putut astăzi ca echipă. Îmi doresc mai mult și sunt mereu nemulțumit, pentru că vrem mai mult”, a mai spus Ilie Poenaru.

ADVERTISEMENT