Fotbal intern

Ilie Poenaru răspunde acuzațiilor privind un blat cu Dinamo: ”Dacă faci un aranjament nu aștepți minutul 80 pentru un gol”

03.03.2020 | 23:07
Ilie Poenaru raspunde acuzatiilor privind un blat cu Dinamo Daca faci un aranjament nu astepti minutul 80 pentru un gol
ADVERTISEMENT

După ce a detonat bomba în play-out și s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 1-0, Academica Clinceni a venit în ”Ștefan cel Mare” să repete isprava și în sferturile de finală ale Cupei. Elevii lui Ilie Poenaru au jucat bine și în meciul de marți, însă nu s-a concentrat la finalizare și au pierdut la limită, scor 0-1.

Ilie Poenaru, despre acuzațiile privind un blat cu Dinamo: ”Dacă faci un aranjament nu aștepți minutul 80 pentru un gol”

La finalul eșecului cu Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României, Ilie Poenaru, antrenorul de la Clinceni, s-a declarat fericit că nu are jucători accidentați și a spus că doar o eroare a dus la eliminarea elevilor săi.

ADVERTISEMENT

”Nu am avut accidentări, asta mă bucură cel mai mult. Ne doream foarte mult să mergem mai departe, deși nu acesta era obiectivul. Am avut șanse, dar am ratat din toate pozițiile.

Din păcate pe o lipsă de concentrare, pe o eroare de marcaj acolo, am pierdut calificarea. Numai așa ne puteau bate.

ADVERTISEMENT

Aveam în plan 2-3 jucători pe care să-i schimb. Se pare că accidentarea lui Buziuc e mai mult serioasă decât mă asteptam. Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei. Asta e viața, ce să-i facem.”

Ce spune Poenaru despre acuzațiile de blat

Mai multe voci din fotbalul românesc au suspectat ”dubla” campionat – cupă dintre Academica Clinceni și Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru a ținut să le răspundă acestora pe această temă și a explicat că un aranjament nu se face cu gol marcat după minutul 80.

”A ajuns Clinceniul o echipă de temut, care să facă înțelegeri cu Dinamo? Îl respect prea mult pe domnul Dinu. Dacă faci un aranjament nu aștepți minutul 80 și pentru a da un gol.

ADVERTISEMENT

Atâta timp cât sunt eu la Clinceni nu va fi nimic. Ca să fiu sincer, îmi doream să câștig și în Cupă. Am luat 3 puncte în campionat și asta e mai important”, a adăugat Poenaru.

ADVERTISEMENT