Fotbal intern

Ilie Poenaru, reacție savuroasă după victoria cu Dinamo: ”Mă așteptam să bat”

29.02.2020 | 08:04
Ilie Poenaru reactie savuroasa dupa victoria cu Dinamo Ma asteptam sa bat
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a avut o reacție savuroasă după victoria din meciul cu Dinamo București, scor 1-0, din prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Ilie Poenaru, reacție savuroasă după victoria cu Dinamo: ”M-am săturat de atâtea egaluri”

”Mă aşteptam să bat! M-am săturat de atâtea egaluri, m-am săturat să ne apărăm, trebuie să mai jucăm şi fotbal. Am câştigat meritat, sunt trei puncte foarte importante. Acum putem zâmbi şi noi”, a fost reacția lui Ilie Poenaru după victoria cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Buziuc este un jucător puternic, de execuţie, am gândit-o şi mi-a ieşit. I-a ieşit şi lui, îl felicit. E bine când jucăm cu echipele mari, se deschid, joacă fotbal. Dinamo e echipă mare, în Cupă ne va aştepta alt meci”, a declarat tehnicianul de la Academica Clinceni.

Dinamo e la cinci puncte de retrogradare

Dinamo a fost învinsă acasă de Academica Clinceni, scor 0-1, în prima etapă a play-out-ului din Vasa Pariurilor Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Buziuc, în minutul 71, care a profitat de eroarea comisă de Kristian Kostrna și l-a învins pe Riccardo Piscitelli.

ADVERTISEMENT

După rezultatul înregistrat pe „Ștefan cel Mare”, Academica a urcat pe locul 10, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul nouă, la cinci puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Poli Iași.

Jucătorii lui Dinamo se tem de retrogradare

La finalul jocului, Dusan Uhrin nu s-a ferit să își arate nemulțumirea cauzată atât de jocul ofensiv al „câinilor”, cât și de greșelile individuale din apărare, care au dus la golul decisiv. Antrenorul ceh recunoaște că nu este o situația surprinzătoare că Dinamo este în play-out, considerând echipa una „normală”.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, jucătorii dinamoviști consideră că terenul prost a fost în defavoarea lor, iar acum se tem că pot fi amenințați cu retrogradarea dacă nu își revin în următoarele partide.

Clinceni – Dinamo și în Cupa României

Înaintea partidei cu Academica Clinceni, fotbaliștii dinamoviști care nu-și primiseră decât j umătate de salariu pe luna decembrie și-au încasat banii. Astfel, ei au în acest moment doar un singur salariu restant, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mai bine de jumătate de an la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Academica Clinceni și Dinamo se vor întâlni din nou marți, 3 martie, de la ora 20:00, în sferturile de finală ale Cupei României. Ilfovenii vor fi gazde, dar partida va avea loc tot în Ștefan cel Mare, deoarece stadionul din Clinceni nu are nocturnă.

ADVERTISEMENT