Life

Ilie și Ioana Năstase se mută în casă nouă, dar stau cu chirie. De ce au luat această decizie: „Este scumpă”

Ilie și Ioana Năstase se mută în chirie, după toate problemele pe care le-au avut! De ce au luat acum această decizie neașteptată.
31.05.2023 | 18:19
Ilie si Ioana Nastase se muta in casa noua dar stau cu chirie De ce au luat aceasta decizie Este scumpa
Ilie și Ioana Năstase se mută cu chirie în Otopeni. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagam/ Inquam / George Călin
ADVERTISEMENT

Ilie și Ioana Năstase lasă trecutul în urmă și se mută în casă nouă. Totuși, nu și-au cumpărat o nouă locuință, ci au ales să plătească chirie în Otopeni. De ce au ajuns la concluzia că le va fi mai bine dacă procedează astfel.

Ilie și Ioana Năstase au ales să stea cu chirie

După o relație tumultuoasă, Ilie și Ioana Năstase au ales să lase trecutul în urmă și să o ia de la zero. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, dar de atunci au depus de mai multe ori actele de divorț. 

ADVERTISEMENT

Chiar anul trecut, înainte de Crăciun, a avut loc un scandal între ei. Dar acum, pare că totul a intrat pe un făgaș normal. Ioana Năstase a plecat de mai multe ori din casa fostului tenisman, iar de data asta au luat o decizie importantă.

Ilie Năstase și soția lui se mută într-o locuință nouă, de lux, situată în orașul Otopeni. Construcția este una spectaculoasă, cu trei etaje și foarte spațioasă. Deocamdată, însă, ei au hotărât să stea cu chirie.

ADVERTISEMENT

„Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei nivele. Este foarte spațioasă, are trei băi. Livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare. Iar sus este mansarda care este imensă, este cât toată casa.

Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc”, a declarat soția lui Ilie Năstase pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

Motivul pentru ca Ioana Năstase a vrut să stea cu chirie

Prețul casei în care Ilie și Ioana Năstase se mută cu chirie este unul destul de piperat. Din acest motiv, soția marelui sportiv și-a dorit ca, înainte de toate, să testeze terenul și să vadă cum se simte în noul spațiu.

Chiar dacă Ioana Năstase a recunoscut că deja s-a îndrăgostit noul loc în care va locui, nu poate fi sigură că se va acomoda. Și pentru a nu risca să piardă bani, a considerat de cuviință că cel mai bine plătesc chirie o perioadă.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final. Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea.

Pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă. Este o casă foarte mare, nu o căsuță”, a mai spui partenera de viață a lui Ilie Năstase despre casa din Otopeni în care urmează să se mute.

ADVERTISEMENT
Tags: