Fotbal intern

Ilie Stan a vorbit despre relația cu Elena Udrea: ”Am cunoscut-o la București”

20.02.2019 | 16:51
Ilie Stan a vorbit despre relatia cu Elena Udrea Am cunoscuto la Bucuresti

Fostul fotbalist Ilie Stan a vorbit în premieră despre relația pe care a avut-o cu Elena Udrea, fostul ministru al Turismului. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost dezvăluită în urmă cu mai mulți ani de fostul am politic Corneliu Vadim Tudor.

”Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau”, declara Corneliu Vadim Tudor în 2011.

Ilie Stan în timpul unui antrenament în perioada când era antrenor la FCSB
Ilie Stan în timpul unui antrenament în perioada când era antrenor la FCSB

Ilie Stan a vorbit despre Elena Udrea: ”Nu aveam cum să avem o relație la Buzău”

Prezent miercuri la emisiunea GSP live, Ilie Stan a vorbit în premieră despre presupusa poveste de dragoste cu Elena Udrea: ”Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București”.

Ilie Stan, acum în vârstă de 51 de ani, și-a început cariera de fotbalist profesionist la Gloria Buzău, iar în 1987, pe când avea doar 20 de ani, a fost transferat la Steaua București. După ce și-a încheiat cariera, el a ajuns antrenorul ”roș-albaștrilor” în sezonul 2011-2012 și a povestit că a decis să renunțe la funcție după ce a simțit că este ”lucrat” de un jucător la un meci cu Gaz Metan Mediaș.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, în vârstă de 45 de ani, se află în acest moment în Costa Rica, acolo unde a fugit după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. Ea s-a făcut vinovată de de abuz în serviciu, luare de mită şi folosire de date false pentru obţinerea de fonduri europene.

Tags: