Fotbal intern

Ilie Stan, dat afară de la FCSB pentru că nu a respectat ordinele patronului: „Becali m-a impus în primul ’11’, iar el nu a ținut cont”

09.04.2020 | 18:39
Ilie Stan dat afara de la FCSB pentru ca nu a respectat ordinele patronului Becali ma impus in primul 11 iar el nu a tinut cont
ADVERTISEMENT

Valeriu Lupu, fotbalist legitimat la FCSB până în 2016, a dezvăluit că Ilie Stan a fost dat afară de Gigi Becali în martie 2012 pentru că nu a acceptat ordinele patronului.

Cum a fost dat afară Ilie Stan de la FCSB

Ilie Stan a antrenat la FCSB în perioada octombrie 2011 – martie 2012, și, chiar dacă Gigi Becali declara că a fost decizia tehnicianului, Valeriu Lupu, fotbalist din lotul „roș-albaștrilor” în acea perioadă, susține contrariul.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș lateral, retras din fotbal la doar 27 de ani, dezvăluie că a fost impus în primul „11” de Gigi Becali, însă Ilie Stan a refuzat ordinele, decizie ce a fost decisivă pentru soarta antrenorului pe banca tehnică de la FCSB.

Ilie Stan a fost dat afară, nu a demisionat. Este adevărat că la un meci din campionat am fost impus de Becali în primul ’11’.

ADVERTISEMENT

La următorul meci, Ilie Stan nu a ținut cont de propunerea lui Becali și astfel a fost dat afară”, a declarat Valeriu Lupu, conform Prosport.

Gigi Becali, datorie de 4.000 de euro

Valeriu Lupu susține că Gigi Becali încă trebuie să îi plătească 4.000 de euro din august 2015, când a fost trimis sub formă de împrumut la U Cluj.

ADVERTISEMENT

Am avut mai multe discuții cu Gigi Becali. Ultima a avut loc atunci când am fost împrumutat la Universitatea Cluj și mi-a propus sa semnez ‘pe încredere’, iar ulterior voi primi banii, însă nu s-a ținut de promisiune în totalitate, așa cum a făcut cu Urziceni. E vorba despre 4000 de euro pe care nu i-am mai primit”, susține Valeriu Lupu.

Valeriu Lupu, fotbalist crescut la grupele de copii și juniori de la FCSB, a fost în „curtea” formației „roș-albastre” până în 2016, însă a fost împrumutat la Unirea Urziceni, Universitatea Cluj și Săgeata Năvodari.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș lateral s-a retras din fotbal în 2017, Sportul Snagov fiind ultima echipă pentru care a evoluat.

  • 5 meciuri oficiale a bifat Valeriu Lupu pentru FCSB
ADVERTISEMENT