Sport

Ilie Stan, interzis la meciurile FCSB-ului? MM Stoica a lămurit situația

MM Stoica răspunde acuzațiilor lansate de Ilie Stan. „Nu va fi interzis niciodată la meciurile noastre”, dă asigurări managerul general al FCSB-ului.
29.05.2021 | 13:15
Ilie Stan interzis la meciurile FCSBului MM Stoica a lamurit situatia
Managerul general răspunde acuzațiilor lansate de fostul tehnician. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fost jucător și antrenor al roș-albaștrilor, Ilie Stan s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea conducerii, care i-a blocat accesul pe stadion la derby-ul cu CFR, încheiat la egalitate, scor 1-1, deși inițial primise permisiunea.

Într-un mesaj publicat ulterior pe rețelele de socializare, Mihai Stoica a pus întreaga situație pe seama r estricțiilor impuse la acea vreme din cauza pandemiei Covid-19. Noi, spre deosebire de alții, chiar am respectat Ad Litteram acest protocol”, a explicat managerul general, dând asigurări că tehnicianul „nu va fi interzis niciodată la meciurile noastre”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul celor 22 de meciuri disputate din postura de antrenor principal al FCSB-ului, în sezonul 2011-2012, acesta a înregistrat 11 victorii, patru remize și șapte eșecuri, iar ca jucător a reușit să marcheze 59 de goluri, contribuind la cucerirea a  şase campionate, trei Cupe şi două Supercupe ale României.

MM Stoica răspunde acuzațiilor lansate de Ilie Stan: „Nu va fi interzis niciodată”

Ilie Stan nu va fi interzis niciodată la meciurile noastre. El n-a putut fi trecut pe listă la un meci din cauza faptului că protocolul meciurilor pe timp de pandemie n-a permis asta.

ADVERTISEMENT

Iar noi, spre deosebire de alții, chiar am respectat Ad Litteram acest protocol”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook.

Ilie Stan: „FCSB mi-a interzis să intru la meciuri. Mă doare această decizie”

Mesajul vine ca reacție la episodul petrecut chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. FCSB a remizat atunci, 1-1, permițându-i rivalei să ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană, pe care avea să-l și câștige.

ADVERTISEMENT

Deși inițial primise acceptul clubului să asiste din tribună la această partidă, Ilie Stan a aflat ulterior că accesul pe stadion i-a fost refuzat. Decizia l-a mâhnit teribil, în condițiile în care se numără printre jucătorii emblematici ai roș-albaștrilor și s-a aflat, timp de șase luni, pe banca tehnică a echipei.

Sunt foarte supărat. Am vrut să merg la un meci la Giurgiu, FCSB cu CFR, parcă. Am sunat să mi se dea voie la acel joc și până la urmă reușisem să primesc permisiunea de a intra, doar că ulterior am fost efectiv blocat și mi s-a spus că sunt interzis la meciurile FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Am aflat asta de la cel care se ocupă de organizarea jocurilor. E prima oară când spun asta, nu am vrut să o spun. Mie, lui Ilie Stan, FCSB mi-a interzis să intru la meciuri. Mă doare această decizie. Nu știu de unde vine.

Știu doar că Gigi e foarte supărat pentru că am plecat de la FCSB. Am vorbit din ce în ce mai puțin. Am simțit răceala de când am mai cerut bilete și nu am primit”, a dezvăluit tehnicianul de 53 de ani.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT