Fotbal intern

Ilie Stan visează din nou la FCSB: „Sunt pregătit să antrenez acolo!”

15.04.2020 | 13:22
Ilie Stan viseaza din nou la FCSB Sunt pregatit sa antrenez acolo
ADVERTISEMENT

Ilie Stan, antrenorul Gloriei Buzău, visează din nou să antreneze FCSB și se simte pregătit să îi ia locul lui Bogdan Vintilă pe banca „roș-albaștrilor”, conform prosport.ro.

Ilie Stan visează la FCSB

Ilie Stan a fost antrenorul FCSB-ului în sezonul 2011-2012, iar în prezent o pregătește pe Gloria Buzău, formație din liga a doua. „Iliesta” se simte pregătit să antreneze din nou FCSB-ul, în cazul în care Bogdan Vintilă ar pleca.

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătit să antrenez din nou Steaua. Mă bazez pe valoarea mea, pe faptul că suporterii mă acceptă, că promovez jucătorii tineri.

Așteptăm să începem antrenamentele. Cu toții suntem nerăbdători să începem treaba. Țin legătura cu jucătorii în fiecare zi, trebuie să fim pregătiți. Eu merg la sală la fiecare două zile”, a spus Ilie Stan.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii sunt afectați de șomajul tehnic”

Ilie Stan a vorbit și despre situația financiară a clubului și a mărturisit că mulți jucători se confruntă cu probleme financiare din cauza crizei izbucnite în urma pandemiei de coronavirus.

Am discutat cu jucătorii pe seama șomajului tehnic, sunt și ei afectați. A fost unul singur cu salariu de 5.000 de euro, Chipirliu, dar mulți dintre ei nu și-au pus bani deoparte, au rate, situația e destul de grea.

ADVERTISEMENT

Cel mai greu joc e acum împotriva pandemiei, ar fi bine să fim toți mai uniți și mai optimiști”, a mai declarat Ilie Stan.

„Căutăm soluții pentru a promova. Sper să găsim varianta prin care să avem dreptul de a promova. Gloria Buzău e echipa mea de suflet. Am suficientă experiență să antrenez aici”, a precizat „Iliesta”.

ADVERTISEMENT
  • 52 de ani a împlinit Ilie Stan pe 17 octombrie
  • 9 este locul pe care Gloria Buzău în Casa Pariurilor Liga 2, cu 33 de puncte în 27 de etape
ADVERTISEMENT
Tags: