Fotbal intern

Primul antrenor care se autopropune la FCSB. “Aştept un semn şi ne apucăm de treabă!” Cum l-a umilit Gigi Becali

24.12.2018 | 11:04
Primul antrenor care se autopropune la FCSB Astept un semn si ne apucam de treaba Cum la umilit Gigi Becali

Ilie Stan este primul antrenor care vrea să îi ia locul lui Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a ajuns în cursul zilei de duminică la un acord cu Gigi Becali pentru rezilierea contractului, iar Ilie Stan e gata să o pregătească pe vicecampioana României.

Gigi Becali şi-a făcut lista cu antrenorii pe care îi doreşte la FCSB, iar Ilie Stan nu a fost trecut de afaceristul din Pipera. Deşi patronul vicecampioanei României a dezvăluit că este interesat de Mihai Teja, Dan Alexa şi Dan Petrescu, Ilie Stan se autopropune şi speră să primească o şansă din partea lui Becali.

Ilie Stan vrea să o antreneze pe FCSB

“Sigur că FCSB este un club care nu se refuză. Mă bucur că sunt în vizorul unei echipe atât de importante în fotbalul românesc. Aştept un semn şi ne apucăm de treabă pentru că nu este, încă, nimic compromis”, a declarat antrenorul pentru 100sport.ro.

În vârstă de 51 de ani, Ilie Stan a pregătit-o pe FCSB de pe 1 octombrie 2011 până pe 27 martie 2012, perioadă în care a stat pe banca tehnică în 22 de partide. Antrenorul a fost umilit de Gigi Becali în 2012, atunci când latifundiarul din Pipera i-a dat ordine în direct la TV.

Ilie Stan la un antrenament al FCSB-ului

Cum l-a umilit Gigi Becali pe Ilie Stan în 2012

În acel moment, patronul vicecampioanei României a decis schimbările pe care le dorea pe lista UEFA, fără să se consulte cu antrenorul Ilie Stan. “Pe Chiricheş trebuie să îl promovez, de Chipciu avem nevoie în bandă şi al treilea este Tibi Bălan pentru că avem nevoie de un mijlocaş coordonator. Ăsta este ordinul meu! Îl mai revoc doar dacă Ilie Stan vine cu un argument serios. De pe listă mai poate ieşi doar Tibi Bălan, dar nu cred că-l pot schimba pentru că aşa vreau eu”, spunea Becali.

Tags: