Life

Ilinca Obădescu, achiziție de mulți cai putere. Cât costă noua mașină a prezentatoarei Kanal D

02.10.2020 | 17:07
Ilinca Obadescu achizitie de multi cai putere Cat costa noua masina a prezentatoarei Kanal D
Prezentatoarea Ilinca Obădescu le este o figură foarte cunoscută românilor
ADVERTISEMENT

Ilinca Obădescu de la Kanal D și-a luat o mașină foarte luxoasă, pe care nu a rezistat să le-o arate fanilor din mediul online.

Frumoasa prezentatoare de știri pare să se fi răsfățat cu o achiziție de zile mari. Modelul de mașină pe care l-a ales a fost unul ce i-a luat prin surprindere pe români.

ADVERTISEMENT

Nu mulți se așteptau să o vadă pe Ilinca Obădescu de la Știrile Kanal D în postura de șoferiță dedicată, însă le-a oferit tuturor o mare surpriză.

Ce mașină și-a achiziționat prezentatoarea Ilinca Obădescu, de la Kanal D

În vârstă de 35 de ani, șatena a făcut o achiziție de care pare să fie foarte mândră. Vedeta de la pupitrul știrilor Kanal D le-a dat românilor marea veste prin intermediul unei poze pe care a publicat-o pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ilinca Obădescu face parte echipa acestui post de televiziune de foarte mulți ani și a reușit să își încânte fanii din dreptul unui model de autoturism marca Kia.

Mai exact, este vorba de cel mai nou model Kia Xceed. Autoturismul ajunge să coste chiar și peste suma de 20.000 de euro, în funcție de dotările alese și preferințele de motorizare. Potrivit site-ului de prezentare a acestei mașini, poate fi aleasă și în varianta de hibrid, cu funcții electrice.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Kanal D i-a surprins pe cei din public prin alegerea ei de mașină. Vestea cea bună că are o mașină nou-nouță a venit în această vineri, printr-o postare inedită. Vedeta a ales o mașină în nuanțe de galben, specifice și toamnei, de aceea a dorit să marcheze momentul printr-o poză în mediul online.

Ilinca Obădescu, achiziție de mulți cai putere. Cât costă noua mașină a prezentatoarei Kanal D
Ilinca Obădescu și-a achiziționat o mașină foarte luxoasă

“Octombrie frumos! Jucărie nouă, mașină nouă”, a fost mesajul Ilincăi Obădescu, pe Instagram, ce a însoțit poza cu noua mașină.

ADVERTISEMENT

În plus, locul pe care vedeta l-a ales pentru a realiza această fotografie a fost chiar parcarea de la Kanal D. Cu zâmbetul pe buze și foarte mândră de noua ei mașină ei, aceasta s-a bucurat și de o cafea înainte să se întoacă la acțiune, în fața camerelor de filmat.

ADVERTISEMENT