Life

Ilinca Obădescu de la Kanal D, forme de fotomodel! Cum arată în spatele camerelor vedeta care face recorduri de audiență! Foto

Ilinca Obădescu, vedeta știrilor prânzului de la Kanal D, obține recorduri de audiență și datorită formelor de fotomodel pe care le are și le ascunde în fața camerelor de luat vederi.
27.05.2022 | 18:04
Ce ascunde Ilinca Obădexscu și cum pozează atunci când nu e în fața camerelor de luat vederi / Fotomontaj: Kanal D
ADVERTISEMENT

Ilinca Obădescu este una dintre cele mai discrete vedete din ”colecția” Kanal D, chiar dacă rezultatele pe care le are în fața telespectatorilor sunt de invidiat. Cu toate acestea, frumoasa vedetă a postului turcesc preferă să păstreze misterul asupra vieții pe care o duce în spatele camerelor de luat vederi.

Ilinca Obădescu își ascunde formele de fotomodel

Ilinca Obădescu pare să fie foarte atentă la imaginea pe care o afișează telespectatorilor Kanal D. Poate acesta este și motivul pentru care se bazează doar pe zâmbetul perfect de la cameră în a-și cuceri audiența.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Știrile Kanal D, în ciuda faptului că își ascunde formele, ar putea fi, oricând, fotomodel. Înaltă, cu talie subțire, picioare interminabile, ten și zâmbet perfect, bust de invidiat, Ilinca Obădescu pare să fie definiția unei concurente la Miss.

Cu toate acestea, știrista nu prea își pune în evidență formele, conturile ei de socializare fiind pline cu fotografii care o arată în ținutele cu care apare și în fața telespectatorilor. Totuși, din când în când, cum este o adevărată iubitoare a vacanțelor exotice și a timpului petrecut la malul mării, Ilinca Obădescu ”mai scapă” și câte o imagine cu ea în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Iar succesul de care se bucură în acele momente este, probabil, la fel de mare ca și cel pe care îl are în audiențele știrilor amiezii pe care le prezintă, cu atât mai mult cu cât, la 37 de ani, arată mai bine decât multe domnișoare care sunt la jumătatea vârstei ei.

Care este secretul fizicului perfect al Ilincăi Obădescu?

Ilinca Obădescu susține că, de-a lungul timpului, nu prea a ținut diete, dar, cu toate acestea, a fost atentă la alimentația de zi cu zi și a încercat să fie cât mai moderată cu dulciurile, pizza, sucurile și cartofii prăjiți.

ADVERTISEMENT

”Sunt atentă la ce mănânc, când şi în ce combinaţii. Iar de 2-3 ori pe săptămână îmi permit să-mi satisfac orice poftă, în orice cantitate. La micul dejun mănânc, de obicei, avocado cu ouă benedict sau cu somon, la prânz comand de la restaurant, iar seara sunt foarte atentă să echilibrez. Mănânc peşte cu broccoli, sparanghel, pui cu salată… orice, numai verde să fie”, spune Ilinca Obădescu, conform Mediaflux.

Chiar dacă nu ține vreo dietă strictă în mod special, vedeta Știrilor Kanal D este o împătimită a sportului. Astfel, de o bună bucată de vreme, s-a apucat la modul cel mai serios yoga și face pillates, bucurându-se de mișcare de fiecare dată când are puțin timp liber, ea practicând în trecut și karate sau balet.

ADVERTISEMENT

Ilinca Obădescu, discretă cu viața amoroasă

De-a lungul timpului, deși are 37 de ani, Ilinca Obădescu a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a păstra un cât mai mare mister asupra vieții sale amoroase. Cu toate acestea, în mulții ani pe care îi are, deja, în showbiz, relația ei cu sportivul Cătălin Cazacu a ieșit la iveală.

Ilinca Obădescu
Ilinca Obădescu este extrem de discretă cu viața ei amoroasă, chiar dacă, cu siguranță, se numără printre cele mai admirate femei din showbiz Foto: Instagram

Cu toate acestea, cei doi nu au stat decât câteva luni împreună, despărțindu-se în relații bune. „Acum mă concentrez mai mult asupra mea. (…) Eu si Catalin (n.r. Cazacu) ne-am despărțit recent. Suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu ești compatibil cu persoana lângă care trăiești. Nu e ceva de reproșat. Rămânem prieteni și colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, spunea Ilinca, conform Wowbiz.

Discreția de care dă dovadă Ilinca Obădescu și felul în care a reușit să stea departe de toate scandalurile mondene au transformat-o însă într-un personaj în care telespectatorii par să aibă încredere, ea stabilind adevărate recorduri de audiență pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: