Life

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit. Vedeta Kanal D e în culmea fericirii: ”A venit în momentul potrivit”

Logodnă surpriză chiar la început de an. Prezentatoarea de la Kanal D, Ilinca Obădescu, a fost cerută în căsătorie de fostul membru al trupei Akcent, Mihai Gruia.
06.01.2023 | 12:23
Ilinca Obadescu si Mihai Gruia sau logodit Vedeta Kanal D e in culmea fericirii A venit in momentul potrivit
Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Obădescu este una dintre cele mai apreciate vedete tv de la Kanal D. Când vine vorba însă de viața personală, aceasta are grijă să țină totul doar pentru ea.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit

Încă de la început, Ilinca Obădescu și Mihai Gruia, fostul membru al trupei Akcent, s-au iubit pe ascuns. La un moment dat, vedeta vorbea despre cum s-au cunoscut cei doi, însă nu a dat prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Ilinca Obădescu le-a dezvăluit celor de la wowbiz.ro că l-a cunoscut pe Mihai Gruia la momentul potrivit. Să nu uităm că vedeta și-a pierdut mama în urmă cu doar câțiva ani, iar momentul a fost extrem de dureros.

De asemenea, atât ea, cât și iubitul ei erau extrem recunoscători pentru frumoasa poveste de dragoste pe care au șansa să o trăiască.

ADVERTISEMENT

”Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit.

Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Și iată că nu a durat mult, iar Mihai Gruia a făcut și primul pas. Cei doi iubiți au fost plecați la Paris de Revelion, iar în orașul iubirii, relația lor a trecut la alt nivel.

Ce spune Mihai Gruia despre relația cu Ilinca Obădescu

Mihai Gruia a cerut-o în căsătorie pe Ilinca Obădescu, i-a dat și inelul, iar momentul a fost unul cât se poate de emoționant.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că și artistul are doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. Cei doi se amuză pe cinste împreună, se completează și de asemenea, a apărut în viața sa tot la momentul potrivit.

”linca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu.

Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc”, a spus Mihai Gruia pentru sursa mai sus menționată.

Mihai Gruia a mai fost căsătorit

Iar în următoarea perioadă cei doi nu vor sta doar în România. Ilinca Obădescu și Mihai Gruia au în plan o vacanță pe Kilimajaro la finalul lunii ianuarie.

Vedeta Kanal D este cea mai încântată de această expediție, având în vedere că este extrem de pasionată de sport, dar și de natură.

Menționăm faptul că Mihai Gruia nu ar fi la prima căsătorie. Acesta a fost căsătorit mai bine de zece ani cu Laura, cea care i-a dărui și doi copii.

De asemenea, în urmă cu aproape doi ani de zile, artistul avea o relație cu Ana, o femeie de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

ADVERTISEMENT