Life

Ilinca Vandici a revenit la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce se întâmplă cu prezentatorul Victor Slav

Ilinca Vandici nu a putut sta departe prea mult timp de emisiunea de la Kanal D, unde s-a întors cu forțe proaspete.
25.10.2021 | 09:26
Ilinca Vandici a revenit la Bravo ai stil Celebrities Ce se intampla cu prezentatorul Victor Slav
Ilinca Vandici a revenit la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce se întâmplă cu prezentatorul Victor Slav. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a revenit la „Bravo, ai stil! Celebrities” în gala de duminică, 24 octombrie 2021, care le-a pus în mare dificultate pe concurente.

Prezentatoarea s-a întors la cârma emisiunii de modă de la Kanal D cu energie foarte bună, după ce anunța recent că are nevoie de o pauză din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a ținut să le mulțumească celor care s-au gândit la ea perioada aceasta, în care a fost înlocuită de Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ilinca Vandici, din nou la cârma de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce mesaj a transmis vedeta

„Și am revenit cu forțe proaspete la cârma emisiunii. V-am pregătit un spectacol senzațional. Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele.

ADVERTISEMENT

Abia aștept să ne revedem! Nu pierdeți întâlnirea cu noi!”, este mesajul lăsat de prezentatoarea Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram.

Și pentru că foarte multă lume a început să se întrebe ce se va întâmpla cu Victor Slav, ei bine, acesta nu va părăsi platourile emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Victor Slav rămâne la Bravo, ai stil! Celebrities. Care este rolul vedetei

Fostul iubit al cântăreței Anda Adam va continua să facă parte din echipa de la Kanal D și va avea un rol decisiv în ceea ce le privește pe concurente.

Mai exact, prezentatorul va oferi o steluță în timpul edițiilor săptămânale și două puncte bonus duminica, atunci când au loc galele.

ADVERTISEMENT

„Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.

Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente.

Aceste puncte le pot împărți și pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT