Life

Ilinca Vandici a vorbit despre cel de-al doilea copil. Ce decizie a luat vedeta de la Kanal D

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta are însă un singur copil și mulți se întreabă dacă nu își dorește o familie mai numeroasă.
15.12.2022 | 13:33
Ilinca Vandici a vorbit despre cel deal doilea copil Ce decizie a luat vedeta de la Kanal D
Ilinca Vandici a vorbit despre cel de-al doilea copil. Ce decizie a luat vedeta. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici se poate declara o femeie cât se poate de împlinită, din toate punctele de vedere.

Ilinca Vandici, despre relația cu fiul său, Zian

Prezentatoarea de la Kanal D se bucură de o carieră de succes, arată impecabil și se menține în formă și de asemenea, are și o familie superbă.

Dacă marea majoritate a vedetelor din România nu s-au oprit la un singur copil, iată că Ilinca Vandici pare că o va face. Vedeta îl are doar pe Zian, iar viața alături de el este o adevărată aventură.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, vedeta a vorbit despre viața cu un singur copil și de asemenea, a prezentat și decizia luată cu privire la o nouă sarcină.

Ilinca Vandici este mai fericită ca oricând alături de Zian. Cei doi au aventuri zilnice de dimineață până seara și de asemenea, au grijă să petreacă și timp de calitate împreună.

ADVERTISEMENT

“În fiecare zi se întâmplă atât multe lucruri și pentru că sunt prezentă acolo zilnic alături de el, pentru câteva ore, pentru toată ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează.

Important e că petrecem timp împreună, timp de calitate”, a mărturisit vedeta.

Cei doi se joacă și cu jucării de pluș și de asemenea, au reușit să își construiască o relație cât se poate de frumoasă. Vedeta își înțelege fiul, care la rândul său, are aceeași poziție față de ea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, amândoi au reușit să găsească un echilibru care să le facă bine.

Despre al doilea copil nici nu se pune problema, cel puțin acum, iar motivele sunt destul de clare.

Pentru că Ilinca Vandici are o relație deschisă cu Zian și nu îl minte niciodată, cei doi au vorbit la un moment dat și despre un nou membru al familiei.

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu mai vrea un al doilea copil

Vedeta a încercat să îl facă conștient pe Zian de schimbările care vor apărea în viața celor doi, în cazul în care acesta va avea un frățior sau o surioară.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta nu va mai putea sta atât de mult cu el și de asemenea, va fi nevoită să își petreacă marea parte a timpului cu bebelușul.

După ce a cântărit bine toate avantajele și dezavantajele prezentate de mama sa, Zian a decis că nu își dorește un frate sau o soră, așa că Ilinca Vandici s-a conformat.

”În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună.

Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost ‘Nu, nu am nevoie, mulțumesc.'”, a mai dezvăluit Ilinca Vandici, pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT