Life

Ilinca Vandici, adevărul despre despărțirea de Ciprian Marica. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat cărțile pe față

Ilinca Vandici a spus adevărul despre despărțirea de fotbalistul Ciprian Marica. Prezentatoarea de la Kanal D a dat cărțile pe față.
26.08.2021 | 15:50
Ilinca Vandici adevarul despre despartirea de Ciprian Marica Prezentatoarea de la Bravo ai stil Celebrities a dat cartile pe fata
Ilinca Vandici, adevărul despre despărțirea de Ciprian Marica. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat cărțile pe față. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a spus adevărul despre relația cu Ciprian Marica. Prezentatoarea de la Kanal D a fost împreună timp de doi ani cu fotbalistul, iar despărțirea lor a fost un mare șoc.

Deși s-a spus că motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea lui Marica, Ilinca Vandici a dat cărțile pe față și a făcut lumină în acest caz. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal cu zece ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, adevărul despre despărțirea de Ciprian Marica. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat cărțile pe față

Ilinca Vandici a spus adevărul despre motivul pentru care ea și Ciprian Marica s-au despărțit. În 2011, cei doi au ținut primele pagini ale tabloidelor, mai ales după ce prezentatoarea TV l-a acuzat public de infidelitate.

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre relația cu fostul ei partener, despre care s-a scris că ar fi înșelat-o cu Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat, în cadrul unui interviu, că ea și Marica nu mai vedeau lucrurile la fel și au decis să meargă pe drumuri separate. În timp ce ea își dorea să-și întemeieze o familie, fostul ei iubit nu avea aceleași dorințe.

„În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii!

ADVERTISEMENT

Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea.

Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a declarat Ilinca Vandici în cadrul interviului acordat lui Mihai Ghiță de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

După doi ani, Ilinca Vandici l-a întâlnit pe Andrei Neacșu

La doi ani după despărțirea cu scandal, vedeta l-a întâlnit pe actualul soț, afaceristul Andrei Neacșu, cu care are și un băiețel, Zian, în vârstă de 4 ani.

Deși nu a avut așteptări de la acea relație, Andrei Neacșu a știut că Ilinca Vandici era cea care urma să fie mama copiilor săi.

„Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim.

A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei.

După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție”, a mai spus vedeta.

Ilinca Vandici a spus că relațiile cu diverși bărbați din showbiz au afectat relația dintre ea și mama ei. Aceasta îi reproșa vedetei TV că este o femeie „ușuratică”, însă a ajutat-o mult atunci când s-a născut Zian.

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut cât de mult a contat ajutorul mamei ei, Pandemia a făcut-o să clacheze, iar de atunci se află sub terapie.

ADVERTISEMENT