Life

Ilinca Vandici, apariţie de senzaţie în Maldive: “Să vă gândiți la asta”

Ilinca Vandici a avut o apariție de senzație în Maldive. Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities s-a fotografiat într-un costum de baie din două piese.
12.03.2022 | 22:58
Ilinca Vandici aparitie de senzatie in Maldive Sa va ganditi la asta
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a plecat în vacanță în Maldive, alături de soțul ei, unde se bucură de vreme frumoasă și caldă. Prezentatoarea de la Kanal D le-a transmis un mesaj celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici, apariție de senzație în Maldive

Vedeta s-a fotografiat în costum de baie și a postat imagini în mediul online. În dreptul fotografiilor postate, Ilinca Vandici este fericită și împlinită și a ținut să le transmită și fanilor acest lucru.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a postat un citat al lui John Lennon despre fericire și cât de important este ca oamenii să fie fericiți, mai presus de orice.

“’Când aveam 5 ani, mama mi-a spus că fericirea este cheia vieții. Când am mers la școală, mi s-a cerut să scriu ce vreau să fiu când voi crește mare. Am scris că vreau să fiu fericită. Ei mi-au spus că nu am înțeles sarcina, eu le-am spus că ei nu au înțeles viața.’ (John Lennon)

ADVERTISEMENT

Să vă gândiți la asta și să aveți o zi frumoasă! Eu vă trimit un zâmbet și o rază de soare!”, a scris vedeta în dreptul imaginilor de pe Instagram.

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici în Maldive. Sursa foto: Instagram

Ce lecție a învățat prezentatoarea TV de la tatăl ei

Ilinca Vandici a vorbit despre relația pe care o are cu părinții ei și a dezvăluit ce lecție importantă a învățat de la tatăl ei. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost mereu susținută financiar de tatăl ei, însă nu a primit suficientă dragoste și afecțiune în copilărie. Prezentatoarea este recunoscătoare pentru lecțiile primite de la acesta, și anume să nu primească nimic de la bărbații din viața ei.

“Până mi-am câștigat primul salariu am făcut asta întotdeauna, am apelat la tata să mă ajute. El mi-a spus așa ‘niciodată nu accepți nimic de la bărbați, în afară de mine și de cel care îți va fi soț, atât’.

ADVERTISEMENT

Părinții nu mi-au spus că mă iubesc. Nu am avut niciodată suficientă susținere morală. Nu am simțit suficientă iubire.

Eu am reușit să ajung în punctul în care sunt astăzi în urma tuturor neajunsurilor, din punct de vedere afectiv, pe care le-am acumulat de-a lungul vieții.”, a dezvăluit vedeta în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT