Life

Ilinca Vandici, întrebată cât încasează concurentele la Bravo, ai stil! Celebrities. Răspunsul vedetei Kanal D

Ilinca Vandici a vorbit despre sumele încasate de concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cât pleaca acasă vedetele la fiecare sfârșit de săptămână?
26.11.2021 | 13:34
Ilinca Vandici intrebata cat incaseaza concurentele la Bravo ai stil Celebrities Raspunsul vedetei Kanal D
Ilinca Vandici, detalii despre ”Bravo, ai stil” și concurentele emisiunii. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emisiunea de modă de la Kanal D se bucură de un public generos sezon de sezon și de fiecare dată apar noi curiozități din partea celor care le votează pe concurente.

Ilinca Vandici, despre venitul concurentelor de la Bravo, ai stil! Celebrities

De data aceasta chiar prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a ales să stea de vorbă cu fanii show-ului și astfel să facă publice detalii neștiute din spatele camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

În sezonul șapte al emisiunii se mai află acum, în cursa pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”, Nicoleta Dragne, Viviana Sposub, Ruxi, Mellina, Anda Adam, Adina Halas, Raluca Dumitru și Mădălina Pamfile.

Însă, dacă despre ținute și rivalități se vorbește în fiecare ediție a show-ului, nu atât de deschise sunt concurentele și când vine vorba despre încasările pe care le primesc, în urma contractului cu Kanal D.

ADVERTISEMENT

Astfel că cea care se află la cârma emisiunii a fost luată la întrebări de cei din mediul online, cărora le-a oferit imediat un răspuns.

”Sunt detalii pe care nu le cunosc (n.r. salariul concurentelor). Nu mă întrebați de bani, nu cunosc, nu știu, nu mă bag, asta chiar nu știu să spun”, a spus Ilinca Vandici pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea, detalii din culisele emisiunii

Dacă despre venitul concuretelor Ilinca nu a dorit să dea detalii, în ceea ce privește desfășurarea acțiunii emisiunii, vedeta a spus totul. De la cum se filmează show-ul de modă și până la orele petrecute pe platoul de filmare de către toată lumea.

”Filmăm câte două ediții pe zi. Începem la ora 12:00 și terminăm pe la ora 15:00, după care avem pauză și după care mai filmăm o ediție.

ADVERTISEMENT

Avem două zile de filmare pe săptămână, dar acum, pentru că pregătim în avans edițiile de sărbători, filmăm trei zile pe săptămână: lunea, miercurea și vinerea”, le-a mai spus prezentatoarea fanilor ei și ai emisiunii.

”Bravo, ai stil!” și cu concurenți masculini: ”E foarte posibil”

La finalul intervenției sale din mediul online, Vandici a făcut o remarcă surprinzătoare. Întrebată dacă telespectatorii vor avea șansa să urmărească un sezon ”Bravo, ai stil!” la care să participe doar bărbați, vedeta nu a oferit un răspuns negativ vehement, ci i-a lăsat pe internauți în suspans.

”Nu se știe niciodată ce urmează să se întâmple. E foarte posibil să facem și asta într-un sezon. Nu știu cum ar arăta, sincer!”, a concluzionat vedeta de la Kanal D, cea care face acum echipă cu Victor Slav în emisiune. 

ADVERTISEMENT