Life
notix pixel id

Ilinca Vandici, anunț trist pentru fanii Bravo, ai stil. Ce se întâmplă cu Mădălina Pamfile

llinca Vandici face un anunț trist pentru fanii Bravo, ai stil în ediția din 25 noiembrie, care are legătură cu participarea Mădălinei Pamfile în show.
25.11.2021 | 10:20
Ilinca Vandici, anunț trist pentru fanii Bravo, ai stil. Ce se întâmplă cu Mădălina Pamfile
Ilinca Vandici, anunț despre Mădălina Pamfile la Bravo, ai stil. Foto: Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici îi ia prin surprindere pe fanii Bravo, ai stil, cu un anunț pe care îl face despre Mădălina Pamfile. Concurenta nu va fi prezentă în ediția de azi, 25 noiembrie, în platou.

Motivele absenței vedetei vor fi cunoscute în cadrul emisiunii, iar mulți se tem că aceasta ar fi renunțat la concurs în urma scandalurilor în care a fost implicată în ultima vreme.

Ultima ceartă, cea avută cu Nicoleta Dragne, i-a pus capac Mădălinei, astfel că în ediția din 24 noiembrie, fosta asistentă tv a părăsit platoul.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, anunț important la Bravo, ai stil. Mădălina Pamfile lipsește din emisiune

„Aș vrea să fac un anunț extrem de important. Mădălina Pamfile nu este prezentă astăzi la filmare”, este mesajul cu care Ilinca Vandici deschide emisiunea.

Totul a pornit de la discuția extrem de aprinsă pe care Pamfi a avut-o cu Nicoleta Dragne. Blondina a acuat-o că nu este reală în emisiune.

ADVERTISEMENT

Nicoleta a acuzat-0 pe Mădălina că s-a folosit de Ioana Filimon pentru a se victimiza, după ce timișoreanca spusese că iubitul ei o votează pentru a rămâne în concurs.

„Oamenii cred că tu stai cu un moș. Ori că stai cu el pentru bani. Ai ținut atâtea discuții că ești deranjată. Ai zis că nu vrei să se știe despre situația ta financiară. Le judecai pe fete și apoi te-ai dus la testimonial spunând că oricum te plimbi cu yachtul iubitului tău”, i-a spus Nicoleta Dragne Mădălinei.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, iubitul meu nu este milionar”

Mădălina a spus apoi din nou că nu își dorește să se vorbească despre relația ei. A motivat zicând că au de suferit atât copiii, cât și părinții ei.

„În primul rând, iubitul meu nu este milionar. Eu am vrut să transmit un mesaj celor de acasă legat de această situație”, a vrut să tranșeze Pamfile situația.

ADVERTISEMENT

Nicoleta a insistat spunând că Mădălina a lăsat să se înțeleagă că Ioana Filimon ar fi vinovată de mesajele de hate primite în mediul online, după ce s-a aflat că în spatele ei este un bărbat cu mulți bani.

Discuția a escaladat atât de tare încât Pamfi a părăsit, în cele din urmă, platoul. Rămâne de văzut dacă șatena a renunțat de tot la emisiune ori a fost descalificată.

ADVERTISEMENT

„Ea a plecat din platou pentru că nu avea un argument plauzibil”, a spus Nicoleta Dragne după ce a dezvăluit că are mesaje vocale compromițătoare cu Mădălina Pamfile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri