Life

Ce cadou special a primit Ilinca Vandici de la soțul său de Valentine’s Day. Prezentatoarea Bravo, ai stil!, surprinsă

Ilinca Vandici a dezvăluit darul cu care a fost surprinsă de partenerul de viață, Andrei Neacșu, de Ziua Îndrăgostiților, celebrată în data de 14 februarie.
15.02.2022 | 08:43
Ce cadou special a primit Ilinca Vandici de la sotul sau de Valentines Day Prezentatoarea Bravo ai stil surprinsa
ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil” a primit un cadou special de la soțul său, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni.

Renumita vedetă de la Kanal D este fericită și împlinită alături de partenerul de viață, alături de care are și un copil, un băiat pe nume Zian. Dragostea dintre ei este uriașă.

ADVERTISEMENT

Călătoria i-a adus împreună de ceva timp, Ilinca Vandici fiind uimită constant de Andrei Neacșu, care o surprinde în fiecare zi, indiferent de ocazie sau sărbătoare.

Ilinca Vandici, surprinsă de soț de Ziua Îndrăgostiților. Ce a primit vedeta de la Kanal D

Ilinca Vandici și Andrei au o relație foarte frumoasă și solidă, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” având numai cuvinte de laudă pentru cel care o face fericită.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am niciun Valentin… Pe soțul meu îl cheamă Andrei! Și da, nu avem nevoie de o anumită dată din calendar pentru a ne iubi, respecta, aprecia, accepta unul pe celălalt…

Noi facem asta în fiecare zi! Recunosc, cadoul a fost foarte bine primit! Dar îl primeam oricum, nu? Te iubesc până la sfârșit!”, a scris Ilinca Vandici pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Și Andrei Neacșu știe cum să o surprindă pe vedeta de la Kanal D, căreia i-a dăruit un cadou special de Valentine’s Day și pe care nu l-a ținut ascuns de fani.

Ilinca Vandici, cadou impresionant de la soțul ei, Andrei

Ilinca Vandici a primit de la bărbatul cu care s-a căsătorit în anul 2017 o bijuterie superbă, un inel cu o piatră prețioasă verde – smarald.

ADVERTISEMENT

Piatra care seamănă foarte mult cu o floare este înconjurată de altele prețioase de dimensiuni mai mici, incolore. Inelul apare acum pe degetul frumoasei șatene.

De asemenea, cadoul a fost completat cu un buchet mare de trandafiri roșii, pe care vedeta de la Kanal D l-a arătat celor care o urmăresc în mediul virtual.

Cel mai probabil Ilinca Vandici și soțul, un afacerist cunoscut în domeniul imobiliar, au sărbătorit această zi printr-o ieșire în oraș, în doi.

ADVERTISEMENT