Life

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre dificultățile financiare de la începutul carierei: ”Era o rușine față de părinți”

Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri despre ce dificultăți financiare a avut la începutul carierei în televiziune. Prezentatoarea evita să ceară bani părinților.
14.10.2022 | 00:34
Ilinca Vandici dezvaluiri despre dificultatile financiare de la inceputul carierei Era o rusine fata de parinti
Ce probleme financiare a avut Ilinca Vandici, la începutul carierei in TV. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este în prezent una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din România. Drumul până aici nu a fost ușor, însă, deoarece printre obstacolele apărute în cale au fost și cele financiare.

Ilinca Vandici, probleme cu banii la început de televiziune

Ilinca Vandici a dezvăluit că în timpul debutului în televiziune s-a întâmplat să aibă temeri că nu-și va putea plăti chiria. Însă, din puținul său, a încercat să economisească, deoarece nu voia să apeleze la părinți.

ADVERTISEMENT

Prezentatoare s-a străduit, de asemenea, să aibă grijă și de imaginea ei, din salariul de început. De altfel, vedeta de la Kanal D a mărturisit și că nu i s-a întâmplat vreodată să ceară bani împrumut de la cineva.

”Dar vezi, tot pentru că am plecat de acasă de tânără, tot pentru că am început să muncesc de la 18 ani, să-mi câștig salariul, la un moment dat era și o rușine față de părinți la 20 de ani, eu muncind, să le mai cer bănuți, să mă ajute.

ADVERTISEMENT

Și atunci, întotdeauna am fost super-calculată, dacă știam că luna asta îmi permit să îmi cumpăr ceva, dar în același timp niciodată nu lăsam la o parte grijile cotidiene și cheltuielile cotidiene, îmi cumpăram.

Dacă nu, strângeam bani o lună, două, trei, patru, până când îmi permiteam. Ce crezi, niciodată nu am fost în punctul în care să spun:

ADVERTISEMENT

„Mamă, nu am bani să îmi pun benzină!”. Nu știu dacă a existat o dată în viața mea, nu îmi aduc aminte, să fi cerut bani împrumut de la cineva. Niciodată!”, a spus Ilinca Vandici pentru Cancan.ro

Ce salariu are Ilinca Vandici la Kanal D

Ilinca Vandici este în momentul de față moderatoare a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, care în prezent se află în pauză. Pentru funcția sa, Ilinca ar fi remunerată lunar cu peste 5.000 de euro, potrivit unor surse showblitz.ro

ADVERTISEMENT

Totodată, Ilinca Vandici încasează sume frumoase de bani și din colaborări cu branduri. De exemplu, din 2020 este ambasador de imagine al Cupio.

ADVERTISEMENT