Life

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre relația cu soțul ei. Ce calități apreciază la Andrei

01.10.2020 | 19:52
Ilinca Vandici dezvaluiri despre relatia cu sotul ei Ce calitati apreciaza la Andrei
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici (34 de ani) și Andrei Neacșu (30 de ani) sunt căsătoriți din anul 2017, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” fiind extrem de discretă cu viața sa personală. La sugestia colegilor din echipa de management și marketing, frumoasa șatenă a vorbit despre partenerul ei de viață, bărbatul cu care are un băiețel.

Actrița a dezvăluit care sunt calitățile pe care le apreciază la un bărbat, mai exact la soțul ei pe care-l consideră foarte hotărât. Vedeta de la Kanal D are numai vorbe frumoase de spus la adresa partenerului ei de viață lângă care se vede trăind până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Șatena este pe aceeași lungime de undă cu iubitul ei, care o susține necondiționat și îi spune mereu că e frumoasă și deșteaptă. Andrei are foarte mare încredere în Ilinca Vandici pe care o încurajează în toate planurile pe care le are aceasta.

Ilinca Vandici, dezvăluiri din viața de cuplu. Ce calități apreciază la soțul ei

„Sunt măritată. M-a luat cineva și pe mine într-un final. Glumesc. El e norocosul, despre asta este vorba. Astăzi vorbim despre tine iubi, o să-ți placă mult vlogul ăsta, sper să nu-l vezi, să nu-l urmărești nici tu, nici socrii, nici nimeni din apropierea ta. 

ADVERTISEMENT

Cea mai importantă calitate pe care o are soțul meu este soția lui, adică eu. Soțul meu este cel mai iubitor, înțelegător, drăguț, afectuos, cum vreți voi din lume. Am numai cuvinte de laudă la adresa lui, bine, mai sunt și unele chestii care mă enervează. 

Are multe calități. E și frumos și deștept și devreme acasă. Muncește foarte mult, e un tată super bun pentru copil, e un soț senzațional pentru mine, e prieten mai presus de toate, (…), e iubitul meu, e soțul meu.

ADVERTISEMENT

E omul lângă care o să trăiesc toată viața. Este omul care m-a cucerit prin cât de hotărât a fost, era și este. Și va fi probabil. Asta este o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu sunt o tipă super nehotărâtă”, a mărturisit Ilinca Vandici despre soțul ei într-un vlog de pe canalul de Youtube. 

Frumoasa șatenă a dezvăluit că relația lor a decurs foarte rapid și după nici o săptămână erau mutați împreună. Acela a fost momentul în care Andrei Neacșu a cumpărat lucrurile și obiectele care îi erau pe plac vedetei, convingând-o în acest fel să stea sub același acoperiș.

ADVERTISEMENT

„El a fost super determinat și hotărât încă de la început, adică la o săptămână după ce ne-am cunoscut ne-am mutat împreună pentru că el și-a dorit treaba asta. Eu cumva l-am condiționat și i-am spus că în momentul în care va găsi o casă unde să ne mutăm, voi accepta. 

M-a impresionat omul, a știut ce să facă. El mi-a spus de la primele întâlniri că vrea să ne căsătorim și să avem copii. Andrei este omul care nu doar a spus asta, ci a și făcut. Și uite că suntem și astăzi super fericiți”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT