Life

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre silueta perfectă. Cum se menține în formă la 36 de ani

Ilinca Vandici, detalii despre felul în care arată la 36 de ani. Ce face prezentatoarea de la Kanal D pentru stilul de viață.
19.12.2022 | 09:20
Ilinca Vandici dezvaluiri despre silueta perfecta Cum se mentine in forma la 36 de ani
Ilinca Vandici, detalii despre felul în care arată la 36 de ani. Ce face prezentatoarea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a făcut o serie de dezvăluiri despre silueta perfectă. Cum se menține în formă la 36 de ani, fiind una dintre vedetele autohtone care merge foarte des la sala de antrenament. În plus, e atentă la ce mănâncă.

Ilinca Vandici, detalii despre felul în care arată la 36 de ani. Ce face prezentatoarea

Ilinca Vandici are același stil de viață echilibrat de mai bine de 10 ani. Moderatoarea de la Bravo, ai stil susține că nu are niciun secret aparte și că nu este adepta dietelor drastice. Vedeta spune că totul vine din interior.

ADVERTISEMENT

Sportul și masajul fac parte constant din programul prezentatoarei de la Kanal D, care acordă foarte mare atenție siluetei sale.

„Treaba aceasta cu aspectul fizic, mult cred că are legătură cu interiorul nostru. Și atâta vreme cât eu lucrez cu mine, atâta vreme cât mă descopăr și încerc să mă cunosc din ce în ce mai mult, în fiecare zi, asta este imposibil să nu se vadă și pe exterior.

ADVERTISEMENT

Altfel, de corpul meu am grijă prin alimentație corespunzătoare, prin sport, masaj… Nimic din ceea ce se întâmplă nu mi se pare că este la voia întâmplării.

Pentru fiecare lucru cred că trebuie să acordăm un pic de atenție și, evident, să facem ce considerăm de cuviință, pentru a ne îndeplini un anumit obiectiv”, a declarat Ilinca Vandici pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, despre perioadele în care ”trișează”

Ilinca Vandici recunoaște că are și perioade în care ”trișează” și în care consumă foarte multe produse nesănătoase sau care au în compoziție zahăr. Printre acestea se numără pastele, burgerul, cartofii prăjiți și ciocolata.

În plus, șatena adoră să mănânce semințe și fructe în cantități mari, chiar dacă știe că acestea conțin foarte multă fructoză. Printre poftele alimentare se mai află stafidele în ciocolată, prăjiturile și cozonacul.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se întâmplă o dată la câteva zile, apoi Ilinca Vandici revine la stilul alimentar sănătos și echilibrat care o ajută să se simtă bine în propria piele.

ADVERTISEMENT