Life

Ilinca Vandici, dialog emoționant cu fiul ei în mașină. Iată cât de mult a crescut Zian

13.10.2020 | 16:46
Ilinca Vandici dialog emotionant cu fiul ei in masina Iata cat de mult a crescut Zian
Ilinca Vandici le-a arătat tuturor cât de mult a crescut fiul ei
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici le-a arătat tuturor cât de mare s-a făcut fiul ei cu Andrei Neacșu. Vedeta Kanal D a purtat chiar un dialog foarte inedit cu băiețelul ei, când se aflau în mașină și cel mai probabil se îndreptau spre grădiniță.

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a filmat alături de Zian, băiețelul său de câțiva anișori, după care le-a făcut fanilor mărturisiri neașteptate. Rolul de mămică este unul pe care aceasta îl îndrăgește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, atunci când nu se află la filmări pentru emisiunea de modă, aceasta preferă să petreacă timp în compania fiului ei. Ilinca Vandici le-a arătat tuturor cum se desfășoară o zi obișnuită din viața ei și a putut să se bucure așa cum și-a dorit de compania micuțului.

Iată cât de mult a crescut Zian, băiețelul Ilincăi Vandici. Așa arată micuțul în prezent

Chiar dacă a fost vorba despre o călătorie de doar câteva minute, prezentatoarea a profitat din plin de momentele în care l-a avut pe Zian pe bancheta din spate a mașinii ei.

ADVERTISEMENT

Băiețelul a fost uimit de faptul că mama lui celebră a început să cânte și a acompaniat-o, cât se juca cu o mașinuță. Mai mult, când vedeta Kanal D i-a mărturisit “Tu ești soarele meu”, micuțul s-a rușinat și a preferat să se ocupe în continuare de jucăria lui.

În plus, aceasta și-a întrebat fiul dacă știe cum se numește mașina de jucărie pe care o avea în mână, la acel moment. Amuzată de răspunsul primit, vedeta a filmat toate acele momente, iar filmulețele au ajuns pe contul ei oficial de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii îndrăgitei prezentatoare s-au arătat uimiți de cât de mare, dar și cât de frumos s-a făcut Zian, fiul Ilincăi Vandici. Băiețelul ei cu Andrei Neacșu a venit pe lume în vara anului 2017, atunci când șatena a devenit mamă pentru prima dată.

De atunci, viața Ilincăi Vandici pare să se fi schimbat foarte mult, deși ea și-a onorat aparițiile de la Kanal D cu sfințenie. Atunci când se află la filmări pentru show-ul de modă, aceasta povestea că se poate baza pe ajutorul de nădejde atât din partea mamei sale, dar și din partea soacrei.

ADVERTISEMENT
Ilinca Vandici, dialog emoționant cu fiul ei în mașină. Iată cât de mult a crescut Zian
Ilinca Vandici s-a filmat când era în mașină cu fiul ei, Zian

“Nu mă întrebați ce fac pe vremea asta, nu fac nimic. Copilul e la grădinință, soțul e la muncă, iar eu mă odihnesc”, a mai povestit Ilinca Vandici în secțiunea de InstaStory.

ADVERTISEMENT