Life

Ilinca Vandici, în fața celor mai incomode întrebări la Denise Rifai în emisiune: “Ai avut vreun iubit fără bani?”

Ilinca Vandici este următorul invitat al prezentatoarei Denise Rifai, în emisiunea 40 de întrebări pe care o moderează la Kanal D. Vedeta a vorbit despre foștii iubiți.
08.04.2022 | 19:31
Ilinca Vandici in fata celor mai incomode intrebari la Denise Rifai in emisiune Ai avut vreun iubit fara bani
Ilinca Vandici, invitată în emisiunea lui Denise Rifai. Ce spune despre foștii iubiți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului Bravo, ai stil se va afla duminică, 10 aprilie 2022, în fața celor mai incomode întrebări. Frumoasa șatenă va fi descusută în emisiunea care se va difuza începând cu ora 22:30.

Ilinca Vandici, invitată în emisiunea lui Denise Rifai. Ce spune despre foștii iubiți

Ilinca Vandici este întrebată dacă a avut vreun iubit fără bani. Prezentatoarea de la Kanal D nu ezită să spună adevărul despre relațiile sentimentale de dinainte să se căsătorească cu afaceristul Andrei Neacșu.

ADVERTISEMENT

„Da, am avut un iubit pe care l-am întreținut eu”, este răspunsul oferit de frumoasa vedetă, care în ediția de duminică, de la 40 de întrebări, va oferi mai multe detalii.

Cunoscuta prezentatoare nu vede acest lucru ca pe o problemă, mai ales dacă este iubire, înțelegere și respect în cuplu. În plus, consideră că trebuie să fie alături de partenerul de viață atunci când trece printr-o pasă proastă.

ADVERTISEMENT

„Frumusețea deschide uși, dar nu le poate ține deschise niciodată”, este un alt răspuns oferit de Ilinca Vandici la una dintre întrebările adresate de Denise Rifai în emisiune.

Printre curiozitățile pe care le vor afla fanii șatenei se mai numără: „De câte ori a primit Ilinca Vandici Bravo, ai stil! de la jurați?”, „Ai purtat vreodată fake-uri?” sau „Care este cel mai mare compromis pe care l-ai făcut?”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denise Rifai îi mai adresează și întrebări care țin de familie și lupta pe care a dus-o Ilinca Vandici cu depresia. Vedeta de la Kanal D a început să lucreze cu un terapeut în anul 2020, simțind că are nevoie după ce a devenit mamă.

„Cât de mult ți-ai dorit să fii băiatul lui tata?”, „Ai învins depresia?” sau „Ai ajuns acolo unde ți-ai dorit”?, sunt alte lămuriri pe care trebuie să le facă moderatoare TV.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, carieră de 17 ani în televiziune

Ilinca Vandici spune că nu a ajuns în punctul în care și-a dorit dintotdeauna, deși are o carieră de succes de televiziune care durează deja de 17 ani. În prezent, este considerată una dintre cele mai bune, dovadă că recent a primit și un premiu.

Este o prezență fermecătoare și inspirațională pentru un public foarte divers. Și-a construit o carieră frumoasă și solidă, a cochetat cu actoria și este o persoană foarte activă în mediul virtual.

ADVERTISEMENT