Life

Ilinca Vandici, în ipostaze amețitoare la sală. Uite ce posterior obraznic are prezentatoarea Bravo, ai Stil!

15.01.2021 | 13:57
Ilinca Vandici in ipostaze ametitoare la sala Uite ce posterior obraznic are prezentatoarea Bravo ai Stil
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, însă pentru asta face sacrificii. Prezentatoarea Bravo, ai Stil, de la Kanal D, face de câteva ori pe săptămână sport,  se întreține la saloanele de înfrumusețare și zâmbește mult. 

Ultimele imagini de pe Insta Story o arată într-o formă de zile mari. Vedeta apare în timpul antrenamentelor fizice, îmbrăcată într-un costum de fitness mulat, care i-a scos în evidență posteriorul bombat, complet natural, pe care l-a dobândit cu multe antrenamente.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici o are ca antrenoare pe Cori Grămescu, care o ajută să îți mențină kilogramele, ar și să-și tonifieze musculatura. Înnebunită deja după sport, vedeta tv nu ratează nicio sesiune și merge de câte ori are ocazia la sală.

Deși a născut în urmă cu aproape 4 ani, prezentatoarea Kanal D arată foarte bine și a scăpat de surplusul de kilograme, dar și de oboseala care vine la pachet cu creșterea unui copil.

ADVERTISEMENT
Ilinca Vandici se află într-o formă de zile mari. Foto: Instagram
Ilinca Vandici se află într-o formă de zile mari. Foto: Instagram

Ilinca Vandici, despre operații

Vedeta se bucură de naturalețe, chiar dacă a apelat la medicul estetician pentru mici retușuri. Ilinca Vandici a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK ce modificări și-a făcut cu ajutorul medicinii estetice.

„La inceputul pandemiei, dupa perioada de izolare, mi-am dorit o interventie la nivelul buzelor pe care am si facut-o. Asta mi-a si atras cele mai dure comentarii din acest.  

ADVERTISEMENT

Acum nu-mi doresc sa-mi mai fac nimic, ma simt bine asa cum sunt. Secretul consta in viata sanatoasa cu tot ce presupune ea; sport, alimentatie sanatoasa, detox, gandire pozitiva, iubire pe care o primesc si o ofer celor din jur. Din aceste lucruri vine adevarata frumusete”, a declarat Ilinca Vandici, pentru FANATIK.