Life

Ilinca Vandici, în lacrimi la Bravo, ai stil. Prezentatoarea nu și-a putut ascunde emoțiile. Ce a făcut-o să plângă

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în gala de Crăciun de la Bravo, ai stil. Prezentatoarea a fost extrem de emoționată de niște versuri cântate de Amna, care i-au amintit de băiețelul ei.
26.12.2021 | 10:26
Ilinca Vandici in lacrimi la Bravo ai stil Prezentatoarea nu sia putut ascunde emotiile Ce a facuto sa planga
Ilinca Vandici, în lacrimi la Bravo, ai stil. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Gala de Crăciun de la Bravo, ai stil Celebrities a fost una plină de emoții pentru majoritatea celor prezenți în platou. Amfitrioana show-ului a izbucnit în lacrimi la un moment dat, la scurt timp după prestația Mellinei.

Concurentele au vorbit despre cât de importantă este sărbătoarea Crăciunului pentru ele. Cele care se învârt în lumea showbiz-ului, precum cântărețele Amna și Mellina, au spus că nu există nimic mai frumos decât să își petreacă sărbătorile alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Doar că, din cauza spectacolelor și a vieții tumultuoase de artist, familia nu se întregește tot timpul. Amna a cântat câteva versuri care au făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă, gândindu-se la câte sacrificii fac mamele pentru copiii lor, de multe ori stând departe de familie pentru a aduce un ban în casă.

Ilinca Vandici a plâns la Bravo, ai stil

„Dragul meu, încerc să ajung la tine/ Mami are treabă și-apoi vine/ Nu te supăra/ Mâine sunt doar a ta”, sunt versurile care au făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a spus Amnei că melodia „Cumpăr timp” o emoționează de fiecare dată când o ascultă. Nici în platoul Bravo, ai stil nu și-a putut ascunde lacrimile, mai ales când artista i-a cântat melodia.

„Iubesc piesa asta”, a spus Ilinca. „Fix asta încercăm, să cumpărăm timp. Ilinca, îmi pare rău (n.r.: că a făcut-o să plângă)”, a declarat Amna.

ADVERTISEMENT

Amna, mesaj pentru fiul ei, David

Blondina s-a emoționat foarte tare și i-a transmis un mesaj fiului ei, David. „Aș vrea să-l rog pe David să mă ierte. Este supărat pe mine că sunt atât de mult plecată. Nu am cum să fac altfel. Suntem doar noi doi. Cineva trebuie să muncească să aibă jucării și tot ce își dorește”, a continuat emoționată Amna în show-ul de la Kanal D.

Ilinca a urmărit fiecare cuvânt spus cu atâta patos de Amna, confirmând cu privirea tot ce a mărturisit aceasta, recunoscându-se în vorbele sale.

ADVERTISEMENT

Gala Bravo, ai stil din 25 decembrie a fost una plină de surprize. Nu au existat doar momente lacrimogene, ci și câteva clipe de umor. Jurații au cântat la un moment dat împreună cu Ilinca Vandici și Victor Slav.

În platou au ajuns și 4 din fostele concurente din primul sezon Celebrities: Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Gina Chirilă și Oana Radu.

 

ADVERTISEMENT